FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • paradigma
    Tecrübeli
    • 19 Haziran 2009
    • 1088

eksper

62000 maliyetli longların yarısını 74600 den kapadım....
    eksper tebrik ediyorum ... umarim yuksek kontrattla gerceklesmistir ...
    yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• PEGA_SUS
      Yasaklı
      • 21 Ağustos 2011
      • 2790

k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      aklımı en çok kurcalayan şey, dünkü yükselişte apsd'nin 8000 puan artması...
      YÜKSELİRKEN artmayacakmıydı ? artması gayet normal ve olması gerekendir

neden kurcaladı ki ?

exper tebrikler, güle güle harcamak nasip etsin...

Yorum

• wo1
        Barbaros
        • 28 Eylül 2011
        • 19

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        usaglar....

duzeltme basladi....son cikisa gulagasmayin....o egitim ucun yapildi....normal...
        furuşkan akıncı dayı

73.550 altında hızlanacagız sanki ..grafık ole dıyor
        gözden kaçırmış olabilirim , dolar da ne olur? 1.74-1.77 dip mı yapıyor 1.72 e dogru yol mu alıyor
        yatırım tavsiyesi değil
        sürç-i lisan ettiysek affola

Yorum

• k3r3m
          Aktif
          • 31 Temmuz 2011
          • 665

sayın kuzu, son dakikalarda apsd'nin az da olsa artması beni kıllandırdı...
          üstelik çok da güzel bir yere indirdi...

dün 73,700 sağlam cenk yeriydi.. oraya inmesi normaldi de, bu son hareket tuzakmış gibi geliyor o yüzden 74,150 maliyetli shortları kapattım

ekleme: 74,450 tekrar short.. derken yukarı bastı.. yandık

ps: fantaziler
          "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• zamanlama
            Speedy Trader
            • 24 Mayıs 2007
            • 109

Bunlar borsayı düzelteceklerine bizi düzeltecekler galiba..kenarlarımızdan kese kese

Adam tam dengesiz..Dışarısı bozarken yukarı vuruyor..Dışarısı düzelirken aşağı vuruyor..

Yorum

• k3r3m
              Aktif
              • 31 Temmuz 2011
              • 665

pozisyonumda 3.5 atıyorum
              wo1'in dediği gibi 73,500'un altına inse.. rahatliycam

ekleme: şu anda tek umudum, borsanın günün tepesinde olması ve dipteyken değil de, tepedeyken eur/usd paritesinin fırlaması ve satış kademelerinin dolu olması... burda milleti longlattırmak için tuzak olduğunu düşünüyorum/umuyorum

Yorum

• wo1
                Barbaros
                • 28 Eylül 2011
                • 19

ben bugun kar al yaptım ,takıp edenler bılır
                furuskan akıncı dayıya katılırım ,duzeltme gelmelı
                bugun son olabılır ,ama gecerse xu100 63 vob 77-78
                ona gore
                kaptanı derya ...

yatırım tavsiyesi değil
                sürç-i lisan ettiysek affola

Yorum

• k3r3m
                  Aktif
                  • 31 Temmuz 2011
                  • 665

ben de shortu kapattım...
                  balataları sıyırmadan az karla kapattım

ekleme: kapatmamın en önemli sebebi de, üçgenin aşağı doğru kırması. genelde böytle durumlarda üçgenden çıkışlarda tuzak uygulanacağını düşünüdüm
                  bakalım doğru düşünmüş müyüm
                  ekleme2: saniyede 3 defa fikir değiştiriyorum. bu ne yaw
                  ekleme3: şimdiki tam fantazi. eğer ben skender olsam bugünü daha da tepeden kapatırım. ve yarın MC saatinden sonra düşerim...

Yorum

• deniz
                    Yasaklı
                    • 07 Haziran 2009
                    • 47

Bugünkü kadar tedirgin hareket eden bir endeks görmemiştim uzun süredir. Sanki belirgin bir sinir harbi var. İşte uzun vadeli trendi yukarıya kırdık daha niye gelip almıyorsunuz der gibi. Kuzunun bazen vurguladığı "sentiment" olayının bana çağrıştırdığı izlenim bu.

Yorum

• eksper
                      Kıdemli
                      • 17 Temmuz 2009
                      • 3714

62000 maliyetli eldeki kalan longlarıda kapadım..74600 den flat....şortlayacagım az kaldı....

Yorum

• k3r3m
                        Aktif
                        • 31 Temmuz 2011
                        • 665

short düşünmen için sebep nedir exper hocam?

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

yunanli bacilarim ve kardaslarim.....

aristonun sokratesin asil evlatlari....bati medeniyetinin temelleri....ALDATILDINIZ....

olimpos daginda karisi tanrica Herayi ha bire aldatan ZEUS gibi.....efesli homerosun....miletuslu tales in ....samos lu pisagorun evlatlari....

biraraya gelin....areneda toplanin....sagellerinizi havaya kaldirin....basbarnaginizi ortabarnakarasina yerlestirip sikin...yumruklar havada ****ndere donsun....

olsa TUKAN SENIN deyin....default demenize gerek yok....o anlar...yumrugun ucun biri oldugunu bilir....

veya mezarliklara kosun....ALEXZANDER THE GREAT diye bogurun....mumlari yakin....buyuk iskenderi cagirin....kucuk skender siner....

karamanli hiristiyan turkevlatlari....bizansin yetim evlatlari....tarihiniz HERA dan yediginiz kaziklarla dolu....isyan edin....

1830 da osmanli donanmasini yokeden ve navarinoya yunan bayragi ceken batinin picleri....basiniza bi alman OTTO yu kral atadilar....200 yil bi boktan cikarip bi boka batirdilar....

gene bi alman HERA.....tanri kocasi ZEUS a hincini sizden cikariyor.....YUMRUKLARINIZI GORELIM....HOMEROSUN ASIL EVLATLARI....

ALDATILDINIZ....

cunki.....sizden alinanlar bankalara verildi....size vereceklerini skender agama verdiler bile....

BLOF YAPTIGINIZA HERKES INANIYOR ARTIK....SIZI TAKMIYORLAR....

once medeniyetinizi caldilar....siz ISA ya tapinca....gelip ISA yi da caldilar....hacli ordulari duzenleyip BIZANSI yok ettiler....bizansi yok eden onlardi....TURKLER HARABELERE GIRDILER...

sizden caldiklari ISA yi....reforme edip paralarin ustune ....IN GOD WE TRUST....yazdilar...

ve PARA TANRILARI OLDU.....

zeus 1000 yil once yokedildi.....isa 200 yil once yokedildi....

sira....MUHAMMEDDE.....

IN GOD WE TRUST....ezip geciyor....musa nin evlatlari cobanlari....suru ise dunya halklari bizleriz....
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• wawew
                            Katılımcı
                            • 15 Haziran 2010
                            • 70

....

sira....MUHAMMEDDE.....

Bu hitap saygı sınırlarını aşıyor kuzu... bahsettiğiz Allah'ın Sevgilisi biricik peygamber efendimiz... bu hususta itina gösterin lütfen...

Yorum

• erol.erdem
                              Yasaklı
                              • 16 Aralık 2009
                              • 83

avrupa bolunecek....kuzey avrupa almanya basta....guney avrupa fransa basta...

ve iki tane euro olacak....biri kuzey euro....biri guney euro....

1 kuzey euro=2 guney euro...2013 te.ve kriz biter ekonomiler kompetetiv olur yoksa guney almanyayi batirir....

gulebilirsiniz...bu hep boyledir....kuzu yazar ucuk gelir gulerler....zaman gecer gerceklesmeler gelir....gulme hayretle bi donmaya donusur....ve sonra vawwww dedittirir adama...
                              Bugün Yunanistan'da yaşayan insanların, eski Yunan ile yani Sokrates, Aristo ile bir alakası yoktur.
                              Bugün Yunanistan'da yaşayan insanların ataları, Grekler'dir. Bunlar, Yunan adalarında yaşayan psikopat balıkçılardır. Neyse bunun önemi yok.

Ben, yukarıdaki analize katılıyorum hatta tamamen keçileri kaçırmış vaziyette, bir adım da ileriye götürüyorum. Bence, Türkiye'nin batısı da güney euroya dahil olacak. Doğusu ise yani Ankara'nın doğusu, belki Kürt-Türk federasyonu olacak, başına da Abdullah Öcalan gelirse hiç şaşırmam...

Yorum

• selam45
                                Yeni üye
                                • 27 Eylül 2009
                                • 21

https://twitter.com/imales34

Yorum

Working...
                                X

Debug Information