kuresel ekonomi ve turkiye....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • wo1
    Barbaros
    • 28 Eylül 2011
    • 19

furuskan akıncı dayı , dow da gartley ayı goruyorum ben
    bugun 12515 gorulerek D tamamlanmıs olabılır

bundan sonra alta olursa
    bizde de 62.3 -5 arası pivot bolge
    git gel konya altı saat
    ama ben kırılıma bu kadar yaklasmısken neden yukarı alsınlar dıyorum ?
    yatırım tavsiyesi değil
    sürç-i lisan ettiysek affola

Yorum

• polat55
      Tecrübeli
      • 09 Temmuz 2011
      • 539

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      emlak....

turkiye emlak piyasasini sahlandiran banka kredileridir....

simdi...

bizim bankalar avrupadan kredi alamazsa.....emlak piyasasina verdikleri kredi faizlerini yukseltecek...veya vermiyecek....

bu....

emlak piyasasini gocertecek ve fiyatlar dusecek....bagli olarak insaat firmalari ve eski kredililer dusen fiyatlarla ZORA GIRECEK....

BU ISE....

bankalara geri donecek ve onlarda zora girecek....amerikada ki morkic krizi gibi....
      Sayın kuzu,
      topiği yeni gördüm...hayırlı olsun...

dikkatimi çeken cümleyi kırmızıya boyadım...bu düşüş bu yıl yavaş yavaş mı olacak, yoksa birden bıçakla kesilir gibi fiyatlar düşecek mi? ne dersiniz?

saygılarımla...
      Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• ayhan53
        Rallici Başkan
        • 27 Nisan 2009
        • 2657

Bottousa Nickli Üyeden Alıntı
        Köyde çalıştığımız için elektrikler yok. Kardan dolayı buralar felç. Okulumuzun sitesi için tıklanma rekorunun olduğu bir günde sayaç 23:59 da kaçı gösterecekti bunu görmek istiyordum.

Yaklaşık 1 yıllık sitenin faaliyetinde 3500 civarı tıklanan sitemize 1 günde hatta 7 saate 722 tıklanma ile rekor kırıldı. Hemde her ıpden bir kere tıklanabiliyorken. Şu an itibariylede günün ilk saatinde 74 kullanıcı tıklamış.

Her hangi bir reklam ya da para kazanma durumu söz konusu değildi. Gönül işi idi bugünkü olan durum. DENİZLİ'nin BEKİLLİ ilçesinin KUTLUBEY KASABASI idi burası.

60 öğrencili şirin mi şirin küçük bir okul. Şartları zorluyor ayakta kalmak için.

http://www.kutlubeyio.k12.tr/?Syf=18...a-rekoru-kırdı...

diğer forumdaki arkadaşlar gibi sizden de destek bekliyorum
        müdür bugünde şok olacak gece sürekli tıklanmış yapılan haberde kırılması zor bi rekor diyerek bizi hafife almış bugün müdürü bi daha şok edelim saat 10.30 da da hep birlikte ziyaret edip aynı anda ziyaret rekorunu kıralım
        [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
        M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

sevgili guneysu....

kar 2000 puana dayandi gardas....o gun bana verdigin bilgi ve israrinla oldu....

lem dondugumde....rizeye gelip o tepede irakinin dibini bulmazsam seninle serefsizim....

sayende yedigimiz son kazigi fazlasiyla cikarttik....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• dayan
            Aktif
            • 05 Ağustos 2011
            • 382

sevgili guneysu....

kar 2000 puana dayandi gardas....o gun bana verdigin bilgi ve israrinla oldu....

lem dondugumde....rizeye gelip o tepede irakinin dibini bulmazsam seninle serefsizim....

Sayın Kuzu,
            Karı aldınız mı?Yoksa devam mı?

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

sevgili dayan devam....

asagi donerse kar alacagim....bilanco sezonu amerikada....dusmez....

bizde ise...yerin dibinde hala....borsada bu maliyetyte kimse yok zaten....dususte mal skendere geliyor oda aliyor....bi onda dusuk maliyette mal var....genel kurmay olayini bahane edip iyice silkeledi zaten....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

beni...

guneysu uyardi...sagolsun...yoksa kaciracaktim....

Yorum

• troubleshooter
                  Yeni üye
                  • 02 Ağustos 2011
                  • 15

sevgili guneysu....

sayin GUZU gecen hafta kol bacak kesip paranizi borsadan cekmis ve "bu arenada oynamam bu bir kaos" demistiniz, bugun 2000 puan kardasiniz dunden bugune ne degisti merak ettik...

Yorum

• liono
                    Tecrübeli
                    • 17 Ağustos 2011
                    • 420

liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Guzum yeni topik daha doğrusu sayın FNT'ninde dediği gibi yeni okul hayırlı olsun inşallah tüm türkün furuşkan evlatlarına...

Burası Türkiye herşey çok hızlı olup bitiyor. Ben bu yaşanan olaylarında çok hızlı bi şekilde yaşanılıp unutulacağı kanısındayım.
                    Ve bu yaşananların hükümetin iradesinden çok amerika kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Burada da amerika yine küçüğünden vazgeçmeyecek.
                    Saygılar...
                    Değişen bişey yok. Hafızamız balık gibi tepkilerimizde öyle...

Yorum

• guneysu
                      Rize
                      • 01 Mart 2009
                      • 646

sevgili guneysu....

Afiyetle ye Kuzu,

Yazın gel Kuzu'm, Dağ başına kamp kurar, Rakıları içer, mangalımızı yakarız.. sonra çadırlarda uyuruz..

Not : Çadır kısmı bana ait, Etler ve Rakı'lar senden..

24 saattir yoktum, cezam yeni bitti, sağlıklı düşünme ve sağlığım için iyi geldi...
                      !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• marmaralı41
                        Aktif
                        • 18 Kasım 2011
                        • 194

Bence bu mesajınızı da sn. güneysu'ya özelden yazmalıydınız...

sevgili guneysu....

Yorum

• dayan
                          Aktif
                          • 05 Ağustos 2011
                          • 382

Skender çöküşe ahaliyi o kadar inandırmış ki artık yükselecek diyenler tepki çeker oldu.

Diğer köydede aynı durum var.
                          70 binlerdeki en azgın boğalar bile aman ha senede elinizi sürmeyin cıss olursunuz diyor.
                          Eee o zaman skenderin önünde pek engel kalmamış gibi.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

troubleshooter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            sayin GUZU gecen hafta kol bacak kesip paranizi borsadan cekmis ve "bu arenada oynamam bu bir kaos" demistiniz, bugun 2000 puan kardasiniz dunden bugune ne degisti merak ettik...
                            liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Değişen bişey yok. Hafızamız balık gibi tepkilerimizde öyle...

degisen bisey yok...para el degistiriyor...bizde payimiza duseni aliyoruz....

yeni dunya duzeni bu.....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

yaw ben dun mala girdim 60 500 den...sizde bugun girseydiniz...61 150 ye indi...600 puan yani...

dikkat ederseniz guneysuya hitaben yazdim...

cunki ozeline yazmistim cevap vermedi....bende buraya yazdim ki gorsun donsun bana....

kendiside yazdi...cezaliymis....kuzu hakli dedigi ucun koteste yatmis usag....git dinlen demisler....ha ha ha

Yorum

• manif
                                Matematikçi
                                • 16 Ağustos 2011
                                • 752

ne adamsın kuzu haaa...
                                adamı totosundan çatlatırsın vesselam..
                                grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

Working...
                                X

Debug Information