Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Dün bir sürü doji muhabbetleri geçti burda yükselen fiyatlardan sonra görülen doji normalde yorgunluk , kararsızlık göstergesi olup.. bir sonraki gün için fiyatın daha fazla tutunamayıp aşağıya yönelme ihtimalinin yüksek olduğunu gösterir teknik analizde.. ama bizim pala doji moji takmadı ters yaptı... ama doji çokta güven veren bir sinyalde değildir normaldede.. nitekimde canlı örneğini bu gün gördük...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Temelin bir arabası varmış, bir türlü satamıyor. Arakadaşları sormuşlar temel hayırdır niye satamıyorsun. Temel 150.000 de araba kimse almıyor demiş. Arkadaşları da onu sanayide bi ustay göndermişler. Git anlat derdini o halleder. Temel gitmiş usta işi halletmiş. Aradan zaman geçmiş, araba hala temelde. Arkadaşları temel gene ne oldu niye satmıyosun arabayı diye sormuşlar. Temelde; 7000 km' de araba satılırmı demiş
Dün bir sürü doji muhabbetleri geçti burda yükselen fiyatlardan sonra görülen doji normalde yorgunluk , kararsızlık göstergesi olup.. bir sonraki gün için fiyatın daha fazla tutunamayıp aşağıya yönelme ihtimalinin yüksek olduğunu gösterir teknik analizde.. ama bizim pala doji moji takmadı ters yaptı... ama doji çokta güven veren bir sinyalde değildir normaldede.. nitekimde canlı örneğini bu gün gördük...
Doji tepeden sonraki 2 gün üst üste oldu. Ve bugün asıl doji olursa veya 66975'in altında kapanırsa tepe tescillenmiş olacaktır.
maliyeti....68 250 ye cektim....ikinci parti shortu soktum...
doji.....pahaliya patladi....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum