sayın xtraderx hoş geldiniz
kuresel ekonomi ve turkiye....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
işin şakası bir yana... bi hesap yapalım (yanlız bu sabah fıçırların sağlam bir eksi yapmaması durumunda geçerlidir )FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster69000 mi?
İyi guldum la. Galektersiz 69000 yapar mi sence?
İMKB kapandığında dow 12598, 23:00 te 12758... 160 puan buradan
% 1,5 'a yakın ama % 1 sayalım onu
voba 650 puan
yukarı gittiğimizden ötürü en az 100 puan da artı makas say...
16:40 ta yazdığım bunuda say
seans sırasında dow ışık vermemişti....meğersem pisliği akşam dow da çevireceklermiş...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntıbu borsanın hiç düşmeye niyeti yok gibi küvet sakinleri
vallah bi pislik çevirecekler gibi geliyor bana
HALK ile GARAN tinin kademeleri şortçular için hiç hoş durmuyor bana göre
o 11,30 daki 500.000 lota çökmeden durmayacak gibi...
''sabah 6,30 üstünden aldığı garantiler falan aklına gelirse '' palanın
vay...vay.... vayyy
dow'dan ışık alamıyor... az bi düzelme emaresi görürse, vallaha ben garışmam

kademelere iyi bakın, özellikle garanti
1. seans 6,30 üstünde iyi mal aldı, bu resme göre... yarın ''yaw zaten 32-34 ü dün aldıydık, bugünde 36-38 den başlayalım almaya...'' derlerse...
ve en önemlisi
HALKB
her zaman demişimdir... HALKB öncüdür
her hamleyi, düşüşüde, yükselişide, önce bunda yaparlar...
HALKB bugün kaç yaptı... % 2,77
tüm bunları yekün edersek
bence 1000 puan artı gap, hakkı bu işin....
böyle bir açılış yaparsa da, geri gelmesi galektersizlik olur.... yukarı sürer, PALA sürmesede şortçular poz kapatayım diye sürer
sonuç : 69
tersinden de 69, düzünden de 69...
herşeyin hayırlısı, sabaha ALLAH büyük, ömrümüz varsa yaşayıp göreceğiz nasıl olsa...
Yorum
-
Olabilir... saatliklerde tobo veya çanak kulp gibi bir formasyon var.. Çalışırsa 68,5-69 arası görülebilir...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster69000 mi?
İyi guldum la. Galektersiz 69000 yapar mi sence?
Yorum
-
günaydın arkadaşlarEKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryahu pega...
bana bir seyi anlat...
adam 6.32 34 den 18 milyon lot almis....
satan manyak niye satiyor ???
kendin söylüyorsun abi işte... MANYAK
manyak olmasa satar mı ?
elbisen de pek güzelmiş abi... şapkası falan fıstık gibiymiş... ortaçağ AYULARINA benziyor
Yorum
-
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Taş attık da kolumuz mu yoruldu.. Alan da kazansın.. 67725 kapadım...marmaralı41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster66875 long...
Yorum
-
AKŞAM SİZE kalem kalem hesap ettin değil mi ?
ama 1000 olmadı... 975 te kaldı...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişin şakası bir yana... bi hesap yapalım (yanlız bu sabah fıçırların sağlam bir eksi yapmaması durumunda geçerlidir )
İMKB kapandığında dow 12598, 23:00 te 12758... 160 puan buradan
% 1,5 'a yakın ama % 1 sayalım onu
voba 650 puan
yukarı gittiğimizden ötürü en az 100 puan da artı makas say...
16:40 ta yazdığım bunuda say
seans sırasında dow ışık vermemişti....meğersem pisliği akşam dow da çevireceklermiş...

kademelere iyi bakın, özellikle garanti
1. seans 6,30 üstünde iyi mal aldı, bu resme göre... yarın ''yaw zaten 32-34 ü dün aldıydık, bugünde 36-38 den başlayalım almaya...'' derlerse...
ve en önemlisi
HALKB
her zaman demişimdir... HALKB öncüdür
her hamleyi, düşüşüde, yükselişide, önce bunda yaparlar...
HALKB bugün kaç yaptı... % 2,77
tüm bunları yekün edersek
bence 1000 puan artı gap, hakkı bu işin....
böyle bir açılış yaparsa da, geri gelmesi galektersizlik olur.... yukarı sürer, PALA sürmesede şortçular poz kapatayım diye sürer
sonuç : 69
tersinden de 69, düzünden de 69...
herşeyin hayırlısı, sabaha ALLAH büyük, ömrümüz varsa yaşayıp göreceğiz nasıl olsa...
dostum o 69 işi akşamdan salladıydım... ALLAH yardım etti, tuttuB@RoL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın PEGA bu açılıştan sonra ne düşünüyorsunuz acaba. 69000 e gider mi? Yoksa beklediğinizden zayıf bir açılış mı oldu?
yoksa o kadar anlamam
şimdilik 68200 e dokunma ihtimalleri var, çizgilere göre ama 69 atmasyondu takılmayın
VOB zayıf değildi, güçlü bile çalıştı yarım saattir
spotu, daxı görelim birde
GARANTİ kaç açtı... 6,38
dedim akşam size...
Yorum
-
makasa fazla takılmıyorum ben..Adı üstünde her türlü makas var..
bence bir illüzyon makas işi..
İstedikleri zaman açıyorlar ve kapatıyorlar..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
hedefe iteleye iteleye gittiPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum o 69 işi akşamdan salladıydım... ALLAH yardım etti, tuttu
yoksa o kadar anlamam
şimdilik 68200 e dokunma ihtimalleri var, çizgilere göre
yanlız GARANTİ çok zorlanıyor... gidemiyor, tepesine çöküyorlar
yurtdışında çok karışık... ne olduğu belli değil, bir düşüyor bir çıkıyor... dönüyor bişeyler
şimdilik YETER bu kadar dalavere
Yorum
-
50'den 55'e geldi.. almak için bir sebep yoktu.. yurtdışı karışıktı... genelkurmayı attılar içeri... tayyip kanser oldu dedikodusu çıktı...
en delianlı adam bile mal almaz hale geldi.... aracı kurumlar da daha müşterileri yönlendirmeye başlamadılar alın diye... soros da daha dikkat diyor...
Dün iki tane bankacı geldi.. 66'dan şort olmuş.. acaba kapasam mı diye düşünüyordu...
Demek ki gidecek yukarı daha yol var... fezaya degil tabii... elbet düşer... daha babo yokarı demedi..
Cortcular eğitimde.. Guzu bilem eğitime girdi... (dedim ama bir an tırstım. guzunun asker fotosu aklıma geldi.. tarar valla.. kuzu yapıyorsa bir bildiği vardır diyelim en iyisi
)
Yorum
Yorum