pozisyonumda değişiklik yok. taşıdığım senetler : deniz, fonfk, vkfyt,kipa
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
merhaba arkadaşlar kolay gelsin nasılsınnız
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
hedef tamamsa tamamdır benim için.tekdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEfekent Hocam emeğiniz emeğiniz için teşekkür ederiz. Bossa ve tspor kısa vade devammı acaba?"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
benim canım .hoşgeldin. eyiyiz sen nasılsın?GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba arkadaşlar kolay gelsin nasılsınnız
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
burdayım burdayımda işler çokkk nefes alamıyom ::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergükom nerede tuna nerede. 1 gün iş için ayrıldık dağılmış hemen ustalar.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
bence daha yeni başlıyoooooo ayın 17 sinde genel kurulu var diye biliyom o zamana kadar beklemekte fayda var gibimmm ::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhedef tamamsa tamamdır benim için.
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
gs nin takasında çiti görüyorum.hayırdır işallah boşuna girmez bu çıkar yakında kokusuBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
dar bandda hareket ediyor. endeks yükselişi senete çok yansımadı. Tut konumunda ..ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersımurg hocam, sızlerın penceresınden avıva nasıl gorunuyo?
selamlar
Yorum
-
Mevlana der ki;
Yorum
-
Gardaş nerelerdesen .hoşgeldinGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba arkadaşlar kolay gelsin nasılsınnız
Yorum

Vestel Beyaz Eşya 2011 yılı mali tablolarını açıkladı...

Yorum