Hisse_Trade 8

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Tnaaa28
    Analizci
    • 18 Ağustos 2011
    • 1334

Türkiye için büyüme beklentisi arttı

IMF, 2012 Türkiye büyüme beklentisini yüzde 0.4'ten yüzde 2.3'e yükseltti

2.3.2012 - 10:41

IMF, 2012 Türkiye büyüme beklentisini yüzde 0.4'ten yüzde 2.3'e yükseltti
    " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• bogazici77
      .............
      • 11 Temmuz 2009
      • 1920

pala bugün uyuya kalmış onu bekliyolarmış
      Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• ARTIK'ÇI
        kah yerde kah gökte
        • 02 Temmuz 2009
        • 914

Birazdan tweetr'da TT olur bu konu..beklemedeyim
        Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...

Yorum

• Tnaaa28
          Analizci
          • 18 Ağustos 2011
          • 1334

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          otur. sıfır. çalışmayanın halini görüyorsunuz. akşam geç saatlere kadar internette cirit atar ama 2 satır yorum yazamaz.

Bir daha böyle olmasın.

tamam hocam...
          " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• bogazici77
            .............
            • 11 Temmuz 2009
            • 1920

MARDİN ÇİMENTO
            Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 02.03.2012

Dağıtılması Teklif Edilecek Kar Payının Hesap Dönemi : 01.01.2011-31.12.2011

Hisse Senedi Şeklinde Dağıtılması Teklif Edilecek Toplam Kar Payı (TL) : 0.00

Hisse Senedi Şeklinde Dağıtılması Teklif Edilecek Kar Payının Sermayeye Oranı (%) : 0.00

Nakit Olarak Dağıtılması Teklif Edilecek Toplam Brüt Kar Payı (TL) : 75,263,002.00

Borsa'da İşlem Gören 1 TL Nominal Değerli Beher Paya Dağıtılacak Nakit Kar Payı :

Brüt (TL) : 0,687183

Net (TL) : 0,584105

Teklif Edilecek Dağıtım Tarihi : 31.05.2012
            Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• bogazici77
              .............
              • 11 Temmuz 2009
              • 1920

Borsada seans durdu!
              Sabah seansına yaklaşık 45 dakikalık bir gecikmeyle başlayan İMKB'de sorun çözülemedi. İMKB'de sorunlu açılışın ardından yapılan tüm işlem ve emirler iptal edildi
              02 Mart 2012 Cuma, 09:46:56

Sabah sean açılışında teknik bir sorun nedeniyle işlemlere geç başlanan İMKB'de kısa bir seansın ardından sorun tekrar nüksetti.
              İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Hisse Senetleri Piyasası 1. seansının teknik bir nedenden dolayı durdurulduğu bildirilmişti.

İMKB Başkanı İbrahim Turhan teknik bir sorun oluştuğunu ve çalışmalara devam edildiğini bildirmişti. Açılış seansının 10.05 - 10.20 arasında yapılacağı ve sürekli müzayede 10:25'te başlayacağı belirtilmiş ve mevcut emirlerin geçerliliğini koruyacağı ilan edilmişti.

Ardından saat 10.25'te seans normal şekilde tekrar başladı. Fakat kısa bir süre sonra işlemler yeniden durdu. İMKB hemen bir açıklama göndererek ilk seansta yapılan tüm işlem ve emirlerin iptal edildiğini duyurdu.

Yorum

• EFEKENT
                Kıdemli
                • 15 Mayıs 2008
                • 4329

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                güzelini bilmem de o aşağıdaki koca gap ne olacak efekent abi
                ARTIK'ÇI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                6.15 i kirdiginda stop yapcaksin olcak bitcek :081:
                reisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Daralan bir üçgen mevcut ama kırılacağı yön belirsiz aşağıda kırılabilir yukarıda, aşağıda 6,17-6,18 civarı destek, yukarıda 6,44 geçerse 6,68 hedefe gidebilir. aşağıda 5,40 ile 5,57 arasında boşluk var ayrıca hocam aşağıya kırılırsa buralara kadar gelebilirmi? Acemi görüşüdür lütfen gülmeyelim efekent hocamın öğrencisi olacağız ve öğrenmeye çalışacağız bu grafikleri.
                1- gap göz ardı edilmemeli
                2- 3 gün öncesi dip nokta 6,08 stop olarak belirlenmeli.
                3- düzeltmede olduğu aşikar. 6,08 kırılırsa 5,40 lardan alım için pusuya yatmalı.
                4- 6,42 geçilirse gözünün yaşına bakılmadan, güzelliğine aldırmadan 6,60 dan itibaren kademeli postalanmalı.
                5- alanda kazansın. insafsız olmayalım.
                "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• radyolog
                  OKURYAZAR
                  • 03 Ağustos 2008
                  • 23833

aldın dimi sıfır ı şair
                  DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• GÜKO25
                    Ankara sponsoru
                    • 02 Eylül 2009
                    • 11992

BTCIM.....

En basit teknik analiz. Tek çizgi çektim. hedef orası. destek köstek ne olabilir. barlardan ne anlıyorsunuz. ne yaparsa ne olur. ne yapmalı.

şu 5.50 nin karşısında bir boşluk var çizgiler kesintiye uğramış orda darbe filanmmı olmuş hayırdır neden öle boş orası :::::::::::::))
                    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• EFEKENT
                      Kıdemli
                      • 15 Mayıs 2008
                      • 4329

Sn. Tnaaa28 latife yapıyorum. Hoşgörünüze sığınarak. Maksat muhabbet eğlence olsun. insanlar yazdıklarından/yazılanlardan az çok birbirinin karakterini çıkarabiliyor. Mesela boğaziçi genç olduğundan libidosu yüksek. seans açılmadı diye kuduruyor.
                      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                      Hint Atasözü

Yorum

• Tnaaa28
                        Analizci
                        • 18 Ağustos 2011
                        • 1334

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        aldın dimi sıfır ı şair
                        ne yapayım ben ne anlarım analizden... o kadar anlasam kendim kazanırdım Radyolog hocam...

Yorum

• bogazici77
                          .............
                          • 11 Temmuz 2009
                          • 1920

YAV mermiyi namluya verdim. 100 günlük ho yu geçmesiyle yallah tazyik derim diye planlarken heves kursakta kaldı.bide üstüne suyu borundan ötürü kesilmiş bi dingil gelmezmi.abuk sabuk konusmazmı.bende gırtlağına sarılmazmıyım.ortalık karısmazmı.offf ne gün ama

Yorum

• EFEKENT
                            Kıdemli
                            • 15 Mayıs 2008
                            • 4329

Reisim yorum için teşekkürler. Güzel tespitler. gülünecek hiç birşey yok. yanlış olsa bile gülünmez hiç öyle düşünme.
                            Hint Atasözü

Yorum

• Tnaaa28
                              Analizci
                              • 18 Ağustos 2011
                              • 1334

Sn. Tnaaa28 latife yapıyorum. Hoşgörünüze sığınarak. Maksat muhabbet eğlence olsun. insanlar yazdıklarından/yazılanlardan az çok birbirinin karakterini çıkarabiliyor. Mesela boğaziçi genç olduğundan libidosu yüksek. seans açılmadı diye kuduruyor.
                              teesüf ederim Efekent hocam ben anlayışsız bir öğrencimiyim...

şimdi ben latife yapıyorum ama sen anlayamamış olabilirsin mi demek istiyon...

Yorum

• EFEKENT
                                Kıdemli
                                • 15 Mayıs 2008
                                • 4329

Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                teesüf ederim Efekent hocam ben anlayışsız bir öğrencimiyim...

şimdi ben latife yapıyorum ama sen anlayamamış olabilirsin mi demek istiyon...

hayır. tuna sana söylüyom diğer arkadaşlar yanlış anlamayın diyom.
                                Hint Atasözü

Yorum

Working...
                                X

Debug Information