yav iptalmi edecen ne edeceksen et seansı baslat yahu
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
selamlar hayırlı cumalar hayırlı tradeler olsun...
bu gün kapanış seans uygulamasını kurup başlatıcağız diye endeksi açamadılar behh... ülenn ne işinize gelir abuk subuk uygulamalar çıkarıyonuz...
sonra teknik arıza yapıyonuz... kuramadınız bu gün sistemi demi...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
Valla ne kadar ciddi yonetiliyor IMKB..
Sanki Herhangi ortaolcekli isletme ..teknik sikinti varmis..
Tovbe tovbe est..
Sovsem cuma gunu olmaz simdi..
Cumaniz da mubarek olsun bu arada..Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
şey eee ben oturabilirim ama demi...EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryorumları alalım boş oturmayalım.
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
otur. sıfır. çalışmayanın halini görüyorsunuz. akşam geç saatlere kadar internette cirit atar ama 2 satır yorum yazamaz.Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşey eee ben oturabilirim ama demi...

Bir daha böyle olmasın.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
güzelini bilmem de o aşağıdaki koca gap ne olacak efekent abiBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
6.15 i kirdiginda stop yapcaksin olcak bitcek :081:bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüzelini bilmem de o aşağıdaki koca gap ne olacak efekent abiOnlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
Daralan bir üçgen mevcut ama kırılacağı yön belirsiz aşağıda kırılabilir yukarıda, aşağıda 6,17-6,18 civarı destek, yukarıda 6,44 geçerse 6,68 hedefe gidebilir. aşağıda 5,40 ile 5,57 arasında boşluk var ayrıca hocam aşağıya kırılırsa buralara kadar gelebilirmi? Acemi görüşüdür lütfen gülmeyelim efekent hocamın öğrencisi olacağız ve öğrenmeye çalışacağız bu grafikleri.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBTCIM.....
En basit teknik analiz. Tek çizgi çektim. hedef orası. destek köstek ne olabilir. barlardan ne anlıyorsunuz. ne yaparsa ne olur. ne yapmalı.
Birşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.
Yorum
-
Kendi ogrencilerine karsi da boyle misin efekent abiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen de amma eli maşalıymışssın efekent dostum

Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
Yorum