Grafik okumayı pek bilmiyorum ama skplc de flama formasyonumu var hocalarımız bir incelese.
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Şirket Haberleri
Dagi TACYO'yu borsadan aldı!

Dagi'nin TACYO yatırımcıları için çağrıda bulunması gerekecek...
www.borsagundem.com
1.3.2012 - 09:32

Dagi Giyim Taç Yatırım Ortaklığı hisselerini İMKB'den topladı ve şirketin %50,3'üne sahip oldu. Bu işlemler sonunda Dagi'nin İMKB'deki TACYO yatırımcılarına çağrı yükümlülüğü doğdu.
Yorum
-
boşverin arkadaşlar başka şirket senet kalmadımı hala gözünüz onlarda. 1 lot bile alıp stres etmem. onlarca güzel şirket varken. allah aşkına sallayın şunları kafanızdan.marif7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergalip ağanın kağıtlarında neler oluyor bilgisi olan varmı 2-3 dip beklerken toparlanıyor"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
reisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGrafik okumayı pek bilmiyorum ama skplc de flama formasyonumu var hocalarımız bir incelese.
Efekent hocam bi yorum yapabilirmisiniz.Birşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.
Yorum
-
reisim güzel tespit teşekkürler. Grafik okumayı çözmüşsün.reisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGrafik okumayı pek bilmiyorum ama skplc de flama formasyonumu var hocalarımız bir incelese.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
bide ben çözebilsem şu grafik işini :EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterreisim güzel tespit teşekkürler. Grafik okumayı çözmüşsün.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
mesela şu gözde de flama filan varmı
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Yorum
Yorum