Hisse_Trade 8

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ARKADYA
    Yeni Üye
    • 18 Kasım 2011
    • 23

kazancınız bol daim olsun
    burda birşeler yazmamanın nedeni acem olduğumuzdan
    üstadlara izleyerek birşeyler öğrenmeğe çalışdığımızdan
    emeklereinize sağlık

Yorum

• EFEKENT
      Kıdemli
      • 15 Mayıs 2008
      • 4329

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

düşüşü ilk haber veren radyolog abey
      yükselişi ilk haber veren radyolog abeyk10
      günaydın abey emeğine sağlık
      ölücüdür bir diğer lakabı
      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
      Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• GÜKO25
        Ankara sponsoru
        • 02 Eylül 2009
        • 11992

Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Galip Öztürk adliyeye getirildi

'Organize suç örgütü kurmak' suçlamasıyla gözaltına alınan işadamı Galip Öztürk ile birlikte 10 şüpheli adliyeye getirildi.

29.2.2012 - 10:50

'Organize suç örgütü kurmak' suçlamasıyla gözaltına alınan işadamı Galip Öztürk ile birlikte 10 şüpheli adliyeye getirildi.

´Tehdit, zorla senet imzalatma ve organize suç örgütü kurduğu´ iddiasıyla gözaltına alınan işadamı Galip Öztürk ile birlikte 10 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Beşiktaş´taki İstanbul Adliyesi´ne getirilen şüphelilerin savcılık tarafından sorgulanması bekleniyor.
        bırak şu galibin peşini artıkkkkk ::::::::::)))
        Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
        Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• Tnaaa28
          Analizci
          • 18 Ağustos 2011
          • 1334

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bırak şu galibin peşini artıkkkkk ::::::::::)))
          doğru söylüyonda... karımın bir kısmını geri aldı onu bari ben tekrar geri alayımda öyle bırakayım yakasını diyom ama... bilmiyom bakam nasıl olcek bu işler...
          " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• bogazici77
            .............
            • 11 Temmuz 2009
            • 1920

ya efekent abey ş u topik faydalanabilene ne paralar kazandırıyor bilmem farkında olmayan varmı.insana basit gibi geliyor ama para bu ya.kolay kazanıyoruz sanki insanlar para için neler yapıyor.cinayet işliyor.annesini öldüren var.yahu para burda gelin kazanın hahaha
            Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• ARTIK'ÇI
              kah yerde kah gökte
              • 02 Temmuz 2009
              • 914

Hadi be PARKME..437 de top dolastirma..
              Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...

Yorum

• ARTIK'ÇI
                kah yerde kah gökte
                • 02 Temmuz 2009
                • 914

ya efekent abey ş u topik faydalanabilene ne paralar kazandırıyor bilmem farkında olmayan varmı.insana basit gibi geliyor ama para bu ya.kolay kazanıyoruz sanki insanlar para için neler yapıyor.cinayet işliyor.annesini öldüren var.yahu para burda gelin kazanın hahaha
                Bi nazara bakar bu laflardan sora taban yemen

Yorum

• cmsenturk
                  Katılımcı
                  • 02 Mart 2008
                  • 147

Hayırlı günler,bereketli kazançlar.
                  saat 12_15 yaklaşıyor.Pozisyonlar Avrupa ltro ihalesinden çıkacak sonuca göre şekillenecek.

Yorum

• radyolog
                    OKURYAZAR
                    • 03 Ağustos 2008
                    • 23823

YİNE DE 15/20 KİŞİ OLUO GENELDE MAX

PARA KAZANMAK İSTEMİO İNSANLAR YADA PARALARI ÇOK
                    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• EFEKENT
                      Kıdemli
                      • 15 Mayıs 2008
                      • 4329

anlayana evet. şimdi bu konu şu şekilde dallanıyor.

1- Hayretler içinde izleyenler, eli titreyenler ve her seferinde yine doğru çıktı bak diyenler.
                      2- Teknik analizden az biraz anlayanlar ve tereddüt edenler. Her seferinde pişman olanlar.
                      3- Anlamadığı halde buradan alıp başka forumlarda analizleri yada düşünceleri satanlar.
                      4- Alıp kazanıp sonra dışarıda "demedim mi bak bu gidecek diye" söylemleriyle egosunu tatmin edenler. ( Yazılana bir teşekkürü bile çok görürler)
                      5- Burayı takip edenler ve analizi yapılanlardan hiç birini almayıp saçma sapan duyumlarla alım yapıp sonra yandım allah diye yardım isteyenler.

Reklam yapmayıp, kendi halimizde çalışıyoruz işte. Yoksa burada 100 kişiyi doldurmasını da biliriz. Az öz daha iyiyiz diyoruz ama azınlıktan destekte gelmediğinde yılıyor insan.

Benim çalışma tempomu görseniz ya manyakmısın ne forumu ne uğraşıyorsun dersiniz (SÜRGÜNEFE biliyor). Ama kardeşim simurga söz verdim destek oluyorum. onun iyi niyeti ve saf kalbine güveniyorum. İnsanlar bizim sırtımızdan geçiniyormuş, geçinsinler be kardeşim. Allah sağlık, sıhhat verdikçe biz buradayız. Herkes kendine göre bir yol çizer. Kendine yakışanı yapar. kendine ne yakıştırıyorsa öyle davransın.
                      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                      Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• bogazici77
                        .............
                        • 11 Temmuz 2009
                        • 1920

nazar değdi zaten izlemiyomsuun mgrosu.satmadık öle bakıoruz.yüklü mal dedik çıksak götürür dedik uzun vadeci olalım dedik.al sattan gayrisi yaramıyor bana.
                        Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• ARTIK'ÇI
                          kah yerde kah gökte
                          • 02 Temmuz 2009
                          • 914

Guc topluyo gider insallah ben de satmadim..

Yorum

• GÜKO25
                            Ankara sponsoru
                            • 02 Eylül 2009
                            • 11992

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1- Hayretler içinde izleyenler, eli titreyenler ve her seferinde yine doğru çıktı bak diyenler.
                            2- Teknik analizden az biraz anlayanlar ve tereddüt edenler. Her seferinde pişman olanlar.
                            3- Anlamadığı halde buradan alıp başka forumlarda analizleri yada düşünceleri satanlar.
                            4- Alıp kazanıp sonra dışarıda "demedim mi bak bu gidecek diye" söylemleriyle egosunu tatmin edenler. ( Yazılana bir teşekkürü bile çok görürler)
                            5- Burayı takip edenler ve analizi yapılanlardan hiç birini almayıp saçma sapan duyumlarla alım yapıp sonra yandım allah diye yardım isteyenler.

Reklam yapmayıp, kendi halimizde çalışıyoruz işte. Yoksa burada 100 kişiyi doldurmasını da biliriz. Az öz daha iyiyiz diyoruz ama azınlıktan destekte gelmediğinde yılıyor insan.

Benim çalışma tempomu görseniz ya manyakmısın ne forumu ne uğraşıyorsun dersiniz (SÜRGÜNEFE biliyor). Ama kardeşim simurga söz verdim destek oluyorum. onun iyi niyeti ve saf kalbine güveniyorum. İnsanlar bizim sırtımızdan geçiniyormuş, geçinsinler be kardeşim. Allah sağlık, sıhhat verdikçe biz buradayız. Herkes kendine göre bir yol çizer. Kendine yakışanı yapar. kendine ne yakıştırıyorsa öyle davransın.
                            k12k12k12
                            Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                            Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• bogazici77
                              .............
                              • 11 Temmuz 2009
                              • 1920

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yav öle güzel yazmısısn ki bu sayfaya da tasıyayım arka sayfada yazık olacak.tesekkür edecektim buton yok piyasada çökmüş sanırsam

Yorum

• radyolog
                                OKURYAZAR
                                • 03 Ağustos 2008
                                • 23823

Hele bİde ulu keten helva olsaydi

var yaaaaa
                                DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

Working...
                                X

Debug Information