tekniği güzel duruyor sorun yok.
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
turşuyu yazın yapıyolar kışın yiyolar demekki turşu olmuş tam yeme zamanı :::::::::::::::::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterturşu yapmışlar ondan yaw
)))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİMKB pahalı mı?
28.2.2012 - 14:44

Olumlu bir yıla başlangıç yapan gelişmekte olan ülke borsalarında, güçlü momentumda kayda değer bir değişiklik yok. MSCI Gelişmekte Olan Ülke Endeksi yıl başından bu yana %16 getiri sağlarken, son bir haftalık kar satışı sürecine karşın trend değişikliği görülmüyor. Aynı dönemde artan petrol fiyatlarının da hisse tercihlerini etkilemesiyle Rusya’nın olumlu anlamda ciddi bir ayrışma yaşadığı görülüyor. Çin’de ise zorunlu karşılık oranlarındaki düşüşün etkisi kar satışları periyodunda lokal hisse senedi piyasasının olumlu ayrışmasını sağlamış durumda.

MSCI Gelişmekte Olan Ülkeler Endeksinde düşüş trendinin kırılması sonrasında, 50 ve 200 günlük ortalamalardaki kesişmeyle birlikte oluşan “Golden Cross” formasyonu henüz bu görünüme sahip olmayan gelişmekte olan ülke borsaları açısından da beklenti yaratıyor. Bu paralelde Türkiye, Hindistan, Çin, Polonya, Macaristan hisse senedi piyasalarında da benzer bir formasyon oluşumunu önümüzdeki günlerde görmemiz sürpriz olmayacaktır.

Türkiye/Rusya - Kısa vadede Türkiye lehine görünüm devam edebilir Artan petrol fiyatları ile birlikte Türkiye ve Rusya arasında tercihlerde Rusya’nın öne çıkması sonrasında , Türk hisse senedi piyasasının Rusya’ya göre %11 daha kötü performans sergilediği görülüyor. Son getiri farkının oluşmasına neden olan faktörlerde değişim olmasa da teknik anlamda korelasyonda Türkiye lehinde kısa vadeli düzeltme beklenebilir.
Garanti Yatırım Araştırma Müdürü Özgür Yurtdaşseven
Syn Tuna bu tip eklentiler foruma renk katiyor tesekkuru yinelemek istedim devam etmesini dilerim..Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
bilgisayar başında vaktimde olursa seçip yapıştırıyorum böyle heberleri... vaktim oldukçada devam ederim bi sıkıntı olmassa...ARTIK'ÇI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSyn Tuna bu tip eklentiler foruma renk katiyor tesekkuru yinelemek istedim devam etmesini dilerim..
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
şu eggubde bişeler oluyo ama çözemedim efekent hocam bir bakarmısın hoca gözüyle olup bitene ::
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
hepte illaki bi aksilik çıkar zate...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdax a verdiler bize de verşolar
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
abi işleri o bi vercekler bir alcaklar bu böle devam edip gidcek işteradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdax a verdiler bize de verşolar
Mevlana der ki;
Yorum
-
trcas ta direnc 2,74 olmasin? Bir türlü gecemedi burasinijakhall01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermataş dikkat çekiyor takibe alındı 2.67 2,55 stoploss var
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Yorum
-
Takİptekİ sktasimiza harket geldİ ....Mevlana der ki;
Yorum
-
fransa da yasaya anayasa mahkemesi iptali
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Yorum
-
Illaki yazmam gerekiyordu.DoppelAgent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertrcas ta direnc 2,74 olmasin? Bir türlü gecemedi burasini
Yorum
-
yav hİÇbİrİnİzde bİŞe demedİnİz :::::gÜko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteripeke ne dersİnİz arkadaŞlar
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
ben 2.77 olarak görüyorum bugünkü hareket için 2.74 olabilirDoppelAgent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertrcas ta direnc 2,74 olmasin? Bir türlü gecemedi burasini
ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
çiftetabancalı vatandaş bu niki çöpe atmamışmıydınDoppelAgent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIllaki yazmam gerekiyordu.
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
Yorum