Hisse_Trade 8

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ARTIK'ÇI
    kah yerde kah gökte
    • 02 Temmuz 2009
    • 914

4250 den tuprs yapistim..hayirlisi ile..
    Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...

Yorum

• bogazici77
      .............
      • 11 Temmuz 2009
      • 1920

biraz bmeks yaptım bakalım ya nasip 275 geçilmesi ümidi ile
      Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• kenimiç
        haberci
        • 25 Kasım 2009
        • 1140

Imsad: Imkb'de iyimser hava olusmasini saglayan 'insaat yasalari' sektor icin kritik
        konuya iliskin olarak yapilan basin aciklamasi asagida bulunuyor:
        " insaat malzemesi sanayicileri dernegi'nin (imsad) yayinladigi turkiye'nin ilk
        detayli aylik insaat sektoru degerlendirme raporunda insaat sektoru icin onem
        arz eden 2b yasasi, yabancilara mulk satisi ve kentsel donusum projeleri ele
        alindi.
        Finansal piyasalara da yon veren insaat sektorune yonelik
        beklentiler gundemi belirleyen temel unsurlar olarak goze carpmaktadir. 2b
        yasasi, yabancilara mulk satisi ve kentsel donusum projeleri ekseninde olusan
        beklentiler gayrimenkul sektorunun onumuzdeki yillarda daha da parlak bir
        surece girecegine isaret etmektedir. Bununla birlikte global krizin mevcut
        rakamlar uzerindeki etkisi surmektedir. Bu dogrultuda baz etkisinden
        arindirilmis rakamlarda insaat uretiminde ivme kaybi yasandigi gorulmektedir.
        Ceyreklik donemde aciklanan insaat maliyetleri verileri de bu gorusu
        desteklemektedir. Nitekim, 2011'in son ceyreginde emtia fiyatlarindaki artisin
        sinirlanmasi nedeniyle onceki donemlere oranla daha sinirli bir yukselis
        gerceklestiren insaat malzemesi fiyatlarinda 2011'in dorduncu ceyreginde bir
        onceki ceyrege gore %1,04, bir onceki yilin ayni donemine gore ise %16,13
        oraninda artis kaydedilmistir. Genel insaat maliyetlerindeki artis orani ise
        %0,91 duzeyinde olusmustur. 2011'in ucuncu ceyreginde %0,67 artan iscilik
        maliyetleri dorduncu ceyrekte %0,46'lik cikis gostermistir.
        Insaat
        malzemesi sektorunun ihracat verileri en yuksek duzeyine 2,53 milyar dolar ile
        2008 yilinin eylul ayinda ulasmistir. Yani sektor global krizin basladigi ekim
        2008'den hemen once zirve yapmistir. Bu noktadan sonra dususe gecen sektor
        ihracati 2011 yilinda 1,5 milyar dolarlik bir duzeyde gerceklesmektedir. Son
        aciklanan aralik ayi rakamlarina gore ise ihracat duzeyi 1,7 milyar dolara
        cikmistir. Bu dilimde sektor ithalati 630,6 milyon dolar seviyesinde kalmistir.
        Bunun sonucunda sektorun cari dengeye dogrudan olumlu katkisi 1,07 milyar dolar
        duzeyinde olusmustur.
        Sektorun ihracat icinde agirligi ise kasim ayina
        gore artmistir. Buna gore ihracat rakamlari icindeki payina bakildiginda
        turkiye'nin aralik ayinda gerceklestirdigi ihracatin yaklasik %13,64'unu sektor
        tek basina yapmaktadir. Aralik ayi rakamlari dikkate alindiginda insaat
        malzemeleri arasinda ihracatta lider konumda %31,91'lik pay ve 543 milyon
        dolarlik ciro ile yine demir/celik cubuklar bulunmaktadir. Alt sektor bazinda
        farklilasmalar olsa da 2011'in aralik ayinda ihracata yonelik gelen sinyaller
        genel olarak olumludur. Bununla birlikte sektorun gelisim hizini devam
        ettirmesi icin vurguladigimiz 2b yasasi, yabancilara mulk satisi ve kentsel
        donusum projeleri kritik oneme sahiptir. Bu kritik unsurlarin devreye girmesi
        durumunda iceride insaat sektorunde hareketliligin ciddi oranda artmasi beklenmelidir. "
        -matriks-

Yorum

• Tnaaa28
          Analizci
          • 18 Ağustos 2011
          • 1334

Kemer Country çetesinin yeni hissesi

Anadolu’daki yatırımcıları tuzağa düşürmek için hisse pazarlama işlemlerine başlandığı öne sürülüyor

27.2.2012 - 14:11

Yüzde 16 gibi düşük bir halka açıklık oranına sahip olan Pimaş, sık sık spekülatif fiyat hareketlere sahne olan bir hisse olarak biliniyor. Enka İnşaat ve Sanayi’nin yüzde 81.6 oranında iştirak ettiği şirketin ismi borsa kulislerinde Kemer Country çetesi ile anılmaya başlandı. Bu söylentilerin temelinde yatan neden ise hisselerin 2.5 lira seviyesinden 4.5 lira seviyesine kadar yükselmiş olması.

BorsaGündem’e Mersin’den mail atan bir yatırımcı, Kemer Country çetesinin bölgede bu hisseyi pazarlamaya başladığını öne sürüyor. Anadolu’da organize olan çete üyelerinin büyük beklentiler vaadiyle yatırımcıları hisseye çekmek istedikleri iddia ediliyor.

Kemer Country çetesinin, geçmişte çok sayıda hissede benzer operasyonlar yaptığı biliniyor. Operasyon yapılan hisseler kısa vadede hızla yukarı çekildikten sonra gelen satışlarla hızlı bir düşüş kaydediyor. Geçmişte yapılan operasyonlarda çok sayıda yatırımcının mağdur olduğu biliniyor.
          " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• Tnaaa28
            Analizci
            • 18 Ağustos 2011
            • 1334

METRO TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş. / METRO [] 27.02.2012 15:03:06

AÇIKLAMA:
            T.C. İstanbul Cumhuriyet Baş Savcılığı' nın 25.02.2012 tarihli kararı uyarınca Şirketimiz yönetim kurulu başkanı Galip ÖZTÜRK, yönetim kurulu başkan yardımcısı Sevgi MERT, yönetim kurulu üyesi Erdem YÜCEL ve Bağlı ortaklığımız Metro Turizm Seyahat Organizasyon ve Ticaret A.Ş. yönetim kurulu üyesi Cengiz KAYA 25.02.2012 Cumartesi günü Cumhuriyet Baş Savcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında ifadeleri alınmak üzere göz altına alınmışlardır.

Soruşturma gizlilik içinde yürütüldüğü gerekçesiyle ne ilgili şahıslara, ne de vekillerine başkaca bilgi verilmemiştir. Gelişmeler oldukça kamuoyunun bilgisine sunulacaktır.

Kamuoyuna bilgisine arz olunur.

KAP
            " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• Tnaaa28
              Analizci
              • 18 Ağustos 2011
              • 1334

En çok ve en az önerilen hisseler

Bu hafta 7 şirket en çok önerilenler listesinde yer alırken iki şirket en az önerilen hisseler arasında yer aldı

27.2.2012 - 15:29

İŞ YATIRIM ARAŞTIRMA

Yorum

• bogazici77
                .............
                • 11 Temmuz 2009
                • 1920

ben mgroslarımı biraz daha tutayım bari.adam 23 tl hedef biçmiş.ben o paraya zengin olurum
                Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• jakhall01
                  Çalışkan
                  • 18 Aralık 2008
                  • 893

trcas hakkında raporlar çıkıyor hisse güzel görünüyor Biraz girdik bakalım petrol piyasasına
                  ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.

Yorum

• Tnaaa28
                    Analizci
                    • 18 Ağustos 2011
                    • 1334

Son 1 Ayın En Pahalı Hisseleri

27 Şubat 2012

Son 1 Ayın En Pahalı Hisseleri
                    Son bir yılın en pahalı Hisselerini 23.01.2012 – 24.02.2012 aşağıda vermiş olduğumuz tabloda bulabilirsiniz..

Yorum

• DoppelAgent
                      Katılımcı
                      • 25 Ocak 2012
                      • 151

jakhall01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      trcas hakkında raporlar çıkıyor hisse güzel görünüyor Biraz girdik bakalım petrol piyasasına
                      Seneler önce iyi para kazanmistim bundan. Adini bile unutmustum simdi görmese idim. Biraz takip edeyim bakalim.
                      Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
                      Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.

Yorum

• ARTIK'ÇI
                        kah yerde kah gökte
                        • 02 Temmuz 2009
                        • 914

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        ben mgroslarımı biraz daha tutayım bari.adam 23 tl hedef biçmiş.ben o paraya zengin olurum
                        ben de tutuyorum 60 kadar tutucam bakalim ne olcek
                        Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...

Yorum

• kenimiç
                          haberci
                          • 25 Kasım 2009
                          • 1140

Merkel: Yunanistan'in basarili olacagi %100 garanti degil

-matriks-

Yorum

• kenimiç
                            haberci
                            • 25 Kasım 2009
                            • 1140

Hscb/gulliver:(denizbank'in satisi)hem kulturel hem de fiyatta uyum gerekir,su ana kadar saglanamadi-cnbce

-matriks-

Yorum

• bogazici77
                              .............
                              • 11 Temmuz 2009
                              • 1920

ARTIK'ÇI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              ben de tutuyorum 60 kadar tutucam bakalim ne olcek
                              ya aslında mantıklı olanı yapıyorsunuz ama ben duygusal davranacağım.içimden gelen sesi dinliyip beklemeye devam edeceğim.mgros brisa bmeks ile durmak yok yola devam

Yorum

• DaMaT
                                Yeni Üye
                                • 13 Mayıs 2011
                                • 26

Merhaba arkadaşlar ;
                                Hayırlı kazançlar ..
                                Efekent hocam Yunsa bugünki atraksiyondan sonra neler yapabilir bi bakabilirmisiniz.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information