Hisse_Trade 8

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • GÜKO25
    Ankara sponsoru
    • 02 Eylül 2009
    • 11992

KAP : RAN LOJISTIK HIZMETLERI A.S. / RANLO [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 21.02.2012 16:02:06
    OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

ORTAKLIGIN ADRESI : FEVZI PASA CAD. NO:63 D:8 KUCUKBAKKALKOY-ATASEHIR-ISTANBUL
    TELEFON VE FAKS NO. : 0.216.564 10 00 F:0.216.564 10 95
    ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 0.216.564 10 59 F:0.216.564 10 95
    YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
    OZET BILGI : 2012 VE 2013 YILI MALI TABLOLARIMIZIN BAGIMSIZ DENETIMI ICIN GURELI YEMINLI MALI MUSAVIRLIK VE BAGIMSIZ DENETIM HIZMETLERI A.S. (BAKER TILLY) ILE SOZLESME IMZALANMISTIR.

---------------------------------------------------------------------------------------------
    ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:

SIRKETIMIZIN BUGUN YAPILAN YONETIM KURULU TOPLANTISINDA, SERMAYE PIYASASI MEVZUATI VE SPK DUZENLEMELERI CERCEVESINDE SIRKETIMIZIN 2012 VE 2013 YILI HESAP DONEMINE AIT MALI TABLOLARIN BAGIMSIZ DENETIMINI YAPMAK UZERE GURELI YEMINLI MALI MUSAVIRLIK VE BAGIMSIZ DENETIM HIZMETLERI A.S. (BAKER TILLY) `NIN ATANMASINA VE KEYFIYETIN YAPILACAK ILK GENEL KURULDA SIRKETIMIZ GENEL KURULUNUN ONAYINA SUNULMASINA KARAR VERILMISTIR.

BU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
    http://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/B...ASPX?ID=186420|
    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• EFEKENT
      Kıdemli
      • 15 Mayıs 2008
      • 4329

Krdmb ye ne olmuş. içine spekmi kaçmış onun da?
      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
      Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• DoppelAgent
        Katılımcı
        • 25 Ocak 2012
        • 151

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Krdmb ye ne olmuş. içine spekmi kaçmış onun da?
        keske d ye de girseydi
        Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
        Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.

Yorum

• GÜKO25
          Ankara sponsoru
          • 02 Eylül 2009
          • 11992

efekent hocam netaş teknik ne diyooo .tşk
          Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
          Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• ARTIK'ÇI
            kah yerde kah gökte
            • 02 Temmuz 2009
            • 914

Kap : Kardemir karabuk demir celik sanayi ve ticaret a.s. / krdma krdmb krdmd [] ozel durum aciklamasi (genel) 21.02

kap : Kardemir karabuk demir celik sanayi ve ticaret a.s. / krdma krdmb krdmd [] ozel durum aciklamasi (genel) 21.02.2012 16:35:13

ozel durum aciklamasi (genel)

ortakligin adresi : Kardemir karabuk demir celik san. Ve tic. A.s. Karabuk
            telefon ve faks no. : 0 370 418 32 44 / 0 370 419 10 54
            ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 0 370 418 35 42 / 0 370 419 10 64
            yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
            ozet bilgi : Olagandisi fiyat ve miktar hareketleri

aciklanacak ozel durum/durumlar:

Sirketimizin, sermaye piyasasi kurulu'nun seri:viii , no:54 sayili ozel durumlarin kamuya aciklanmasina iliskin tebligi'nin " olagandisi fiyat ve miktar hareketleri" baslikli 17. Maddesine istinaden ayni teblig'in 21. Ve 22. Maddelerine gore , kamuya aciklanmamis ozel bir durumu bulunmamaktadir.

Bilgilerinize arz ederiz.

bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
            Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...

Yorum

• GÜKO25
              Ankara sponsoru
              • 02 Eylül 2009
              • 11992

iyi akşamlar...
              Mevlana der ki;

Yorum

• asa670892
                Tecrübeli
                • 18 Kasım 2011
                • 517

abooo etyat 1,02 olmuş. nazarmı değdirdik ne ?
                sizi dinlemedim 1,10 dan verdiğim satış emrini tavana değcek diye iptal ettim.Olacağı buydu bile bile lades.Bilgisayar başından ayrılmaya gelmiyor bu kağıtlarda.Aylarca hareket bekle sonra böyle olsun....

Yorum

• asa670892
                  Tecrübeli
                  • 18 Kasım 2011
                  • 517

Etyat için bundan sonrası için ne söylenebilir efekent üstadım?? 1,10 ları yine dener mi sizce ???

Yorum

• EFEKENT
                    Kıdemli
                    • 15 Mayıs 2008
                    • 4329

netas gözstergeler güçlü. 143 direnci.
                    "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                    Hint Atasözü

Yorum

• EFEKENT
                      Kıdemli
                      • 15 Mayıs 2008
                      • 4329

asa670892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Etyat için bundan sonrası için ne söylenebilir efekent üstadım?? 1,10 ları yine dener mi sizce ???
                      1,06 üzeri haftalık kapanışlarda önü açılır. ben bugün için maximal kapanış rakamını belirttim. diğer günler olumsuz olabilecek bir durum söz konusu değil şu anda.
                      Hint Atasözü

Yorum

• ARTIK'ÇI
                        kah yerde kah gökte
                        • 02 Temmuz 2009
                        • 914

NUHCM 1160 degebilir
                        Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...

Yorum

• EFEKENT
                          Kıdemli
                          • 15 Mayıs 2008
                          • 4329

cuma listesinden de bugün EGCYH gitmiş.
                          Hint Atasözü

Yorum

• eren@
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2008
                            • 2344

hayırlı akşamlar
                            Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• emmi67
                              Bağımlı
                              • 13 Temmuz 2010
                              • 460

iyi akşamlar keyborsa

Yorum

• EFEKENT
                                Kıdemli
                                • 15 Mayıs 2008
                                • 4329

ayarsız güç var gibi. aşırı alım bölgesinde. 1,02 altına gevşemeli bence. 2. seans yukarı gitsede. tavan kapatamaz bence. 1,02 2. seans yukarı taşınabilir ama mutlaka gevşemeli.

Yatırım Tavsiyesi Değildir. Beyin fırtınası sadece.
                                k12
                                Hint Atasözü

Yorum

Working...
                                X

Debug Information