Günaydın hayırlı haftalarınız olsun...
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
migros :16.70 direncine yaklaştı. Bu direnci hacimle geçerse haftalık bazda 19.30 hadef direncine gidebilir. Trade için takipteyim..
Yorum
-
AKSUE hedef gerçekleşti. hayırlı olsun.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben bilmem. 3,95 hedefi var ama."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
benim hedef daha gerçekleşmedi :EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAKSUE hedef gerçekleşti. hayırlı olsun.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
4.10 dan benim aksueler gitmiş alan hayrını görüsn...:
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
şu cemasın 1.49 geçecek gücü varmıMevlana der ki;
Yorum
-
ben el atarsam dağılır gider :::ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın gurko, Mango ya da bı el atıversennnn...
))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum