Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
bir harf hatası var ondan yürümüyor..sistem kabul etmiyor..;)
gene paraları götürdün..bossa da azcık naz yapsın canım..onu da haftaya götür..
böyle giderse Yalova' ya bir fabrika kurarsın..;)
Usaş Ucak Servisi, 34 milyon 200 bin olan sermayesini 63 milyon liraya çıkarma kararı aldı
17.2.2012 - 16:00
Usaş Ucak Servisi, 34 milyon 200 bin olan sermayesini yüzde 84.21 artışla 63 milyon liraya çıkarma kararı aldı. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle:
Şirketimizin bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında
34.200.000 Türk Lirası olan şirketimiz sermayesinin iç kaynaklardan karşılanmak üzere 63.000.000 Türk Lirasına yükseltilmesine,
Artırılan 28.800.000 Türk Lirasının tamamının ;
1) 9.794.936 Türk Liralık kısmının Ödenmiş Sermaye Enflasyon Düzeltme Farklarından, 19.005.064 Türk Liralık kısmının Geçmiş Yıl Karlarından karşılanmasına,
2) Mevcut 34.200.000 TL'lık sermayenin % 84,21 oranına isabet eden payların bedelsiz olarak hissedarlara payları oranında dağıtılmasına,
3) Esas Sözleşmenin ''Sermaye'' başılıklı 6'ncı madde değişikliği için Sermaye Piyasası Kurulu ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na başvurulmasına ve bedelsiz sermaye artışı süreciyle ilgili gerekli işlemlerin başlatılmasına karar verilmiştir.
Açıklama sonrası UCAK hisseleri yüzde 8'e yakın primlenerek 5.15 lira fiyattan işlem görüyor.
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yahu bir de şu burce 12 lere gelse borsadaki anaparamı kurtarcam.Hep zarar hep zarar bıktım vallahi.Ama tecrübezlik işte borsa nın be sinden anlamıyoken endeks 70.000 deyken ilk defa borsaya girersen böye olur tabi.
Beni duydu mu ne.yazarken 9,52 deydi şimdi 9,86...
Yorum