Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
selam kolay gelsin dişciden anca gelebildimmm oydularlar ib...ler :
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
onbinyüzbinmilyon verseler oraya oturmam.
Bu düpedüz olur.
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
selam kolay gelsin dişciden anca gelebildimmm oydularlar ib...ler :
Cebini mi?
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Venezuela devlet baskani chavez:''venezuela petrolunu istedigi ulkeye satmakta ozgur''
venezuela devlet baskani hugo chavez,
caracas hukumetinin petrolunu istedigi ulkeye satmakta ozgur oldugunu soyledi.
Baskent caracas'da baskanlik sarayinda amerikali sinema oyuncusu sean
penn ile gorusen chavez, venezuela'nin suriye'ye akaryakit sattigi yonundeki
haberlerin hatirlatilmasi uzerine, ''herhangi birinin abd ya da dunyada herhangi
baska bir ulkeye petrol satmak icin bize yaptirim uygulamasini kabul ettik mi?''
dedi.
Suriye devlet baskani bessar esad'a destegiyle bilinen chavez,
venezuela'nin, abd ve diger ulkelerin yaptirim uyguladigi suriye'ye akaryakit
sevkiyati yapip yapmadigi sorusuna yanit vermedi.
''abd'ye onlara verdigimiz yakiti ne yaptiklarini sorduk mu? Washington
caddelerinin buyuk bolumu venezuela asfaltiyla kapli'' diyen chavez,
venezuela'nin abd'ye buyuk miktarda petrol ihrac ettigine isaret etti.
Chavez, abd'yi ve muttefiklerini, esad yonetimini devirmeye calismak icin
suriye'de siddeti kiskirtmakla sucluyor.
Yorum