Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
OECD Başkanı Gurria, Yunanistan'ın iflasının hem Avrupa hem de dünya ekonomisine öngörülmedik zararlar verebileceğini söyledi
15.2.2012 - 12:39
Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) Başkanı Angel Gurria, Yunanistan'ın iflasının Avrupa'nın geri kalanı ve dünya ekonomisi için beklenmedik sonuçlara yol açabileceği uyarısında bulundu.
Gurria, yaptığı açıklamada, ''Derhal (bir kurtarma anlaşması için) pratik olarak bütün parçalar yerine konulmalı. Bugün bu tür bir senaryo için iki yıl önceye göre daha iyi durumda olmamıza rağmen, hangi beklenmedik sonuçların ortaya çıkabileceğini gerçekten bilmiyoruz'' dedi.
Siyasetçiler arasındaki ağız dalaşının daha kapsamlı finansal duyarlılığa gereksiz zarar verdiğine işaret eden Gurria, ''Dünya ekonomisinin belirsizliğe daha fazla bedel ödemeye devam etmesini sağlayacak herhangi bir anlaşmazlığa izin vermeyin'' diye konuştu.
Almanya Maliye Bakanı Wolfgang Schaeuble, Alman ZDF televizyonuna verdiği demeçte, Avrupa'nın Yunanistan'ın iflastan kaçınmasına yardımcı olmak için her şeyi yaptığını, ''ancak Yunanistan'ın kendisinin bunu istemesi gerektiğini'' söylemişti.
Schaeuble, ''Yunanistan borçları yüzünden istifa ederse, Avrupa buna iki yıl önceye göre daha hazırlıklı'' demişti.
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Brent petrol 116 direncini kırmasının ardından bu seviye üzerinde kalarak güç topladı ve 120 direncine doğru yükseliş gösteriyor. 120 seviyesinin güçlü bir direnç olduğunu belirtmek isteriz. Petroldeki yükselişin kalıcı bir şekilde devam etmesi IMKB üzerinde olumsuz etki yaratabilir.
Yorum