GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
abi şifreli konusuyon annamıyom.ben anlayana kadr gitmiş meret :(Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
hay maşallah sen bu saattemi kalkıyon öğlen oldu yav :SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın keyborsa
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-

emniyet kemerini takma uyarısı dediğin böyle olur...

vefat edip cartayı çekince meğer arkaya pamuk tıkıyorlarmış ben bunu geçen günlere kadar bilmiyodum...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
gardaş sabahtan iş güç ancak gelebildimGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhay maşallah sen bu saattemi kalkıyon öğlen oldu yav :
Yorum
-
efeken t hocam birde şu sktasın grafiğine bir bakarmısın .tşkMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
endekste tepe dirençler çalıştı. Dolarda 1.74 desteği çalıştı...mümkün oldğu kadar nakitte kalmak en doğru seçenek bence...
Yorum
-
Simurg Hocam günaydınsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterendekste tepe dirençler çalıştı. Dolarda 1.74 desteği çalıştı...mümkün oldğu kadar nakitte kalmak en doğru seçenek bence...
PRO yu hemen söndürelim mi, bitinceye kadar bekleyelim mi dersin;):081:
HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ
Yorum
-
'Altına değil borsaya yatırım yapın'
ABD’li yatırım gurusu Warren Buffett, borsaların yatırım açısından altın ve tahvilden daha iyi bir performans sergileyeceğini söyledi.
10.2.2012 - 11:27
Ünlü yatırımcı uzun vadede yatırımcıya en çok kazandıracak yatırım aracının borsalar olduğunu, hisse senetlerinin altın ve tahvillerden daha iyi getiri getireceğini ifade etti.
Fortune dergisinin internet sitesine konuşan Buffett, borsanın en güvenli yatırım olacağını da belirtti. Buffett, şu anda tahvil yatırımlarına dikkat edilmesi gerektiğini çünkü faizlern enflasyon ve vergileri karşılayacak seviyede olmadığını da ifade etti.
Ünlü yatırımcı, tahvillerin ve kur bazlı diğer yatırımların her ne kadar güvenli olduğu söylese de aslında en tehlikeli varlıklar olduğunu da söyledi.
Buffett, sahibi olduğu Berkshire şirketinin elinde ABD tahvillerini acil nakit paraya ihtiyaç duyulduğunda kullanmak için tuttuklarını da belirtti.
Yatırımcısına en az kazandıran yatırım aracının ise altın olduğunu, yatırımcılarının bu varlığın performansından çok da bir şey kazanmadığını ifade etti.
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
burce ne kagitmis yahu? Avrasyadan da beter cikti. 2 taban cekti simdi yine tavan. Dün veremedim diye agladim bugün tavandan salladim. zararla ama burva dan iyi kazandim
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Yorum
Yorum