Hocam lİstenİzle neler var
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
pkartttt ii olmuşşşşş :GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterskplc
pakart
takıldımm birazzz... grafik istersenmiz bende yok...
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
efekentle analiz topiğinde var.ARKADYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam lİstenİzle neler var"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
he yaa girmişti...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu brovaya da para girmişti dimi Tnaaa28 :
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
Marshalll patladi gİttİ. Yavvvv...
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
İMKB hisseleri pahalı mı?
F/K çarpanına göre yapılan analizde İMKB'de işlem gören hisse senetlerinin MSCI endeksine göre %41 primli olduğu görülüyor.
9.2.2012 - 11:49
Uzmanların değerlendirmesine göre; 2012 T F/K çarpanı olarak Türk hisse senetleri 8.43x çarpanı ile işlem görmektedir. Bu rakam MSCI Gelişmekte olan Avrupa endeksinin 2012 T 5.98x referans alındığında bu rakam Türk hisse senetlerinin 41% primli işlem gördüğünü ifade ediyor. Türk hisse senetleri 2009 yılından bugüne MSCI Gelişmekte olan Avrupa'daki benzerlerine göre ortalama 22% primli işlem görüyor.
Polonya , G.Afrika, Hindistan, Rusya, MSCI Gelişmekte olan Avrupa ve MSCI Doğu Avrupa & Ortadoğu bölgesine baktığımızda Türk hisse senetlerinin 2012 T F/K çarpanına göre 32% primli işlem görüyor. Türk hisse senetleri 2009 yılından bugüne benzer ülkelere göre ortalama 37% primli işlem görüyor.
Bu veriler ışığında, Türk hisse senetlerinin Ocak ayında güçlü performansı ile F/K çarpanı olarak artık cazibesini büyük ölçüde yitirdiği göz önüne alındığında kısa vadede Türk hisse senetlerinin benzer ülkelere göre daha zayıf bir performans göstermesi bekleniyor
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
Bana göre xu100 grafikler ve yorumlar topiğinde belirttiğim 26500€ yani 61500 hedefim gerçekleşmiştir. Sanırım yazdığımda endeks 22000-22500 Euro civarıydı.
2 gündür buralardan uzun portföyümü yavaş yavaş Dolara geçirmeye başladım."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
88 üzeri tutarım;)mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam hayırlı olsun, OZGYO için dusunceniz, öngörunuz nedir?DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
BGC: SAHOL SAT, XU030 AL
BGC Partners, yayımladığı araştırma raporunda İMKB 30 endeksinde long pozisyon almayı önerirken, Sabancı Holding için ise SAT verdi
9.2.2012 - 11:34" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
kolay gelsin dostlar... toplantım nedeniyle bakamıyorum piyasaya... bu aralıkta aslanı sepetletledim abv. afyon ve göltas da az daha sabretmeyi düşünüyorummm...
Yorum
-
-
Afİyet seker olsun dostlar...MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum

Yorum