Günaydın dostlarım kazancınız bol ve bereketli olsun
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
hadi migrosBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
mepete nerden bulaştımmm :::::::::::GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbide şu mepete bulaştım nerden bulaştıysam bugünnn :
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Şu an 28 kullanıcı var. (28 üye ve 0 konuk)- mustafa71mustafa
- ARAGONN
- ARKADYA
- asa670892
- bakibey
- bogazici77
- dguauo
- EFEKENT
- emmi67
- eren@
- fahrettin
- faustus
- gurme
- güccük yatırımcı
- GÜKO25
- harşena
- hırs
- ibugra
- mesut72
- mitli
- muroci40
- nacjjj
- reisim_43
- sakirksd
- tekdem
- tredas
- wo1
- yavuz1898

MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
mepet tavana yapışırsa atlasda peşinden giderrrr mi acap
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Liste yanlis, ben yokum. Az önce guzuya gittim hemncecik geri geldim.
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Yorum
-
Şu an 30 kullanıcı var. (30 üye ve 0 konuk)- mustafa71mustafa
- ARKADYA
- asa670892
- atkey
- bakibey
- bogazici77
- emmi67
- eren@
- fahrettin
- faustus
- gurme
- gursoyser
- güccük yatırımcı
- GÜKO25
- harşena
- hırs
- ibugra
- marif7
- mesut72
- mitli
- muroci40
- nacjjj
- reisim_43
- sakirksd
- SÜRGÜNEFE
- tekdem
- Tnaaa28
- tredas
- wo1
- yavuz1898
o halde son durum;
İLK GELEN 31. şanslı kişi olacak...
Yorum
-
hangi kağıtlar var hocam sizde?SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün perşembe.benim kaatlar genelde perşembe öğleden sonraları tavan yapar ama.bugün neolacak bakalım hayırlısı.
Yorum
-
bugün cuma yav sen geride kalmışsınnnnnnnnnn ::::::::::::::SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün perşembe.benim kaatlar genelde perşembe öğleden sonraları tavan yapar ama.bugün neolacak bakalım hayırlısı.
)))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
Yapma milleti cuma namazina yollayacaksin bir gün evvelden.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün cuma yav sen geride kalmışsınnnnnnnnnn ::::::::::::::
)))))))
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Yorum
-
boş ver bırak yollasın abi...DoppelAgent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYapma milleti cuma namazina yollayacaksin bir gün evvelden.
bakarlar bu gün cuma değilmiş derler gelmişkene bi öğleni eda edelim derler sevap işlerler...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
Yorum