Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
elde senet yok sepet yok düzeltirseler alrım düzeltmeselerde kendileri bilirrr param cebimde durur ::
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Pega ne olacak bu vobcuların hali bozulan gidiyo...
anaaa 1000 ninci mesajıma ulaştım la ...:081:
abi öyle deme
kırılır insanlar,
vob öyle bildiğin gibi değil... 3000 puan terste kalmak % 50 sini yiyor portföyün
benim kaç oldu, sermayeyi tüketip, ilave para koymam
bu aralar biraz iyiyim çok şükür, çok kazanamadık ama sermayeyi koruyoruz ALLAH'a şükür
zararda ise beklerim 1 ay sonra yerine gelir yok burda... zararına kapatmak zorundasın pozisyonu, para ekleme gücün yoksa portföye
vallahi kolay değil, takılma '' vobcular nereye kayboldu...'' falan dime... zor durum, çok alıngan olabilirler
oke
ha şunuda ekleyim unutmadan
bu İMKB nin şuan 58000 lerde olmasının tek sebebi VOB dur... onuda bil
50000-52500 aralığında o kadar şortçu birikmese idi
rüyanızda görürdünüz 58 i
pala onları terse yatırıp paralarını cebe atmak için, sürdü de sürdü
Biz sustuk artık pala konuşacak... ya 60,000 civarlarına doğru sürecek yada buralarda oyalayıp boyalayıp kar satışını başlatacak... endekste sinyaller pahalılandı...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
senin gibi speğin pıttığınagoyim. bi uçurmadın gittin şu kaadı
yav güdürme bei öldürme beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum