Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
bende bişey oldun grip falan oldun zannediyodum...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaol abim..
vesbe
arena
ızdmc
hasta ettiler beniiii ::
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
geçmiş olsun ......................GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaol abim..
vesbe
arena
ızdmc
hasta ettiler beniiii ::

nane limon kaynat balla karıştır iyi gelir ...............

yada git bolca para arca ......
özellikle gereksiz şeylere moralin düzelir .................
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
:081:EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarıyorum bulamıyorum forumda. egpro cuma graf hazırlamıştım atmışmıydım. sanırım atmadım.

k16k16k16k16k16"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
imkb100 33.000 usd tepe direncini de görmüştür. Yüksek hacimle bu direnç kırılmadğı sürece ciddi bir düzeltme yaşayacağımızı düşünüyorum.
Yorum
-
hocam düzeltme müzeltme dedinmi kimsenin hoşuna gitmiyorsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterimkb100 33.000 usd tepe direncini de görmüştür. Yüksek hacimle bu direnç kırılmadğı sürece ciddi bir düzeltme yaşayacağımızı düşünüyorum.
millet zaten yükseliştende pek bişey anlamadıydı... kafalar bozuk...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
onu kırdı, efekent abi yeni grafik gönderdi görmedinmiTnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam düzeltme müzeltme dedinmi kimsenin hoşuna gitmiyor
yeni direnç 33 dolarda...
Yorum
-
bıyır sana analiz abi...Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişi bilen biri şu endekse bi analiz yapsın la.. ne olcek şimdi biyerlerden kar satışı gelecek nereden ?
mesela 200 ü geçincemi, deyincemi, geçmedenmi, geçmeye bile yeltenmedenmi ?

nası güzel mi ? grafiğinide yollayımmıPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntıflat
bundan sonra piyasa için yorumum yoktur...
Yorum
-
valla ben gördüğümü yazıyorum sağı solu da fazla okumuyorum açıkacası...Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam düzeltme müzeltme dedinmi kimsenin hoşuna gitmiyor
bu topik ve buradaki dostların paylaşımları yetiyor...
Geçtğimiz süreçte aslında hedeflerim bir bir gerçekleşti lakin senetlerde erken çıktım malum aşırı risk almak istemedim ama kaçan balıklarda büyük oldu. ykb-afyon-karton da oldğu gibi. Şimdi elimde yüklü olarak kalan denizbank ve diğer ıvır zıvır senetler var. Amaç kaybetmeden para kazanmak olunca kaçırdıklarımı da fazla bakmıyorum açıkçası. Grafiklerime bağlı kalıp nakit oaranımı yüksek tutmaya devam edeceğim...
Yorum
-
pardonsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterimkb100 33.000 usd tepe direncini de görmüştür. Yüksek hacimle bu direnç kırılmadğı sürece ciddi bir düzeltme yaşayacağımızı düşünüyorum.
onuda görmüşüz...
kusura bakmayın
Yorum
-
-
Pega ne olacak bu vobcuların hali bozulan gidiyo...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpardon
onuda görmüşüz...
kusura bakmayın
anaaa 1000 ninci mesajıma ulaştım la ...:081:" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
Yorum