Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
pencere grafiği verdik emme tınlayan olmadı. 23,30 da bira bu kapağın altında dedik emme onu da tınlamadılar. iyileşte gel. senden iyi grafik okuyan yok.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
pencere grafiği verdik emme tınlayan olmadı. 23,30 da bira bu kapağın altında dedik emme onu da tınlamadılar. iyileşte gel. senden iyi grafik okuyan yok.
sen yaz elbet bi tınlayan anlayan okuyan çıkarrrrrrrrrr ::
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Şair Hocam yarın 1,01 den yine döner mi bu? Çok güçlü durmuyor alışlar. Bu Galip Öztürkle baş edemiyor insan. Yıllardır uğraşıyorum. Ne zaman bulaşsam kağıtlarına kol bacak kalmıyor:( Maliyet 3,58. Al sat yapa yapa 2,70 lere kadar düşürdük maliyeti ama... En mantıklısı 1.0 e satış, 0,94 e de zincir alış alış girmek.
Onu yaşayıp göreceğiz... yani 1,01 direncini ama geçerse ve üstünde kalıp kapanışlar yaparsa güzel olabilir...
Allah kolaylıklar versin dostum.. Dediğin gibi çok kişinin canı yandı.. zor bir hisse... Umarım seninde sevineceğin günler gelir... alışlar haliyle biraz zayıf çünkü 1,01 den 2 kere döndü 3. denemesinde biraz daha temkinli alışlar...
1,01 geçilirse işlem hacmide tahminen artabilir diye düşünüyorum... 0,90 dan tepti kapanışıda güzel oldu hayırlısı diyorum.. alışlar bu gün şu durumda şimdilik çokta fena sayılmaz... sinyallerde iyi duruyor...
eğer bu 1,01 i aşacaksa bence yeterince 0,85 -1,01 ve son yine 1,02 -0,90 arası gidip geldi artık dananın kuyruğunun bir tarafa kopması icab eder diye düşünüyorum... ben 1,01 aşılması halinde 1,10 -1,17 aralığını bekliyorum ama belkide bundan bile iyi bir yükselişte olabilir... tabi kesin olarak bilemem.. manipülatif bir hisse sonuçta...
hissenin en yakın ve en büyük hareketli ortalaması 500 günlük 1,77 civarlarında bu hisse 7 lerden düştükten sonra buraya kadar bile çıksa çıkabilir yani isterlerse tabiii... manipülatörün tam olarak ne planladığını bilemem... bu açıdan bir umut vermek istemem zaten daha 1,01 in aşıldığını bile görmedik henüz... bende temkinli bir insanım atıp tutmayı sevmem...
Pro sinyalide sıfırın üstüne çıktı ve yukarı yön sinyaline devam ediyor...mom rsi macd adx iyi duruyor... smi sinyali henüz yükselişe onay vermedi...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum