Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
5 liklerde gördüğüm 56800 var
daha uzun olanlarda gördüğüm 56600 civarları var
56600 daha sağlam !
yıkıldı mıydı kaçın derim acizane
55500 'e doğru gap dıoldurmaya koşarız o zaman bence
BÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...
simurg hocam vaktiniz varsa endeks hakkında görüşünüzü öğrenebilirmiyim...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
AVGYO 22 günlük h o nun üstünde bulunuyor ayrıca 10 ve 5 g.ho lar sırasıyla birbirini ve 22 liği kesmesi kısa vadede yükseliş potansiyelinin devam etme olasılığını gösteriyor... mom rsı gibi sinyallerin görünümleri güzel görünüyor günlükte... 1,01 in aşılması ile güzel yükselişler devam edebilir.. hisse 1. seansta tutunan bir görünüm sergiledi... fiyat barlarında yükselişler gayet uzun barlar oluştururken yüksek işlem hacimleri ile birlikte düşüşlerde barlar kısa ve işlem hacimleri düşük kalması hissede yükselme eğiliminin devam edeceğinin işareti sayılabilir son düşüş (düzeltmesini ) tamamlamasının ardından... 1,01 aşılıp üstünde tutunulması halinde 1,10-1,17 arası bir yükseliş beklentisi oluşuyor bende tahminen...
1. seans kapanışını 5 günlüğün üstünde yaptı günlük kapanış fiyatlarını bu 5 gho nun üstünde yapmaya devam etmesi olumlu olacaktır...
bir tek ccı sinyalinde negatif sinyal fiyat uyumsuzluğu göze çarpıyor.. olumsuz olarak...
15 ve 60 dklık grafikte an itibariyle yükseliş sinyalini net olarak henüz alamadık...
geçen nerdeyse 4. tavanı yapacaktı .. o 0,70 lerde grafiği hoşuma gitti bu dedim az çok teper... ama inanki 3-4 tavanı bi anda çekmesi bana bile güzel bir sürpriz oldu... ama işlem hacim patlamasından devam edeceğini anladım 1. tavandan sonra... sende böyle bir şey yakalamaya çalışıyon galiba...;)
ben hisseyi halen gözetliyom bakalım 0,90 ların altına pek inmez diye tahmin ediyom ama izlemek lazım .. kesin bilemem çünkü manipülatörü ( speği ) felaket...
Bu gün 0,90 ı gören hissede sinyaller acık olumluya döner gibi olmaya başladı ya bakalım tepecekmi ? eğer tepecekse bile bu gün yükselmiyebilir yarına kalabilir... izleyip görelim... bu gün 0,93 ve üstü kapanış iyi olabilir... (avgyo)
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum