Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
sen yettiysen ben gideyim artık iyi akşamlar :::::::::::::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryettim ettim. akşam bi belgesel izledim. boğalarla dişi aslanların köşe kapmacası. aslanlar kıvırıyor işi sonunda. taktikleri kaptım merak etme sen. doğada nasılsa aynısı görülür nasılsa.
)))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
efesin birasını içcen tborgun senedi alcam :::::::::::::::::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula efes seni tenhada kıstırıp kapağını açmassaaaammmm.
ben yazıyom o kademe kaldırıyor.
)))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
sakın bunu simurgun yanında söylemeGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefesin birasını içcen tborgun senedi alcam :::::::::::::::::
)))))))
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
iyi akşamlar dostlar . Yaklaşık 15 gün önce 55.500 olarak olarak kendime koydğum hedefime yaklaşmış olmak biraz sıkınıtlı sürecten geçsekte gerçekleştir.Portföyümde 5 te 2 te iki oranında nakitte bekleyere diğer senetlerimi taşımaya devam ediyorum.takibimde kalan senetler: afyon,deniz, atlas,etyat, eurom ve ozgyo
Yorum
-
-
Yorum