iyi akşamlar.
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
iyi akşamlar dostlar bugün oldukça yoğun bir gündü benim İçin...Ekranı bile zileyemedim, etyat ve eurom kopmuş, elinde olanlara hayırlı olsun.
Yorum
-
İyi akşamlar Sn. Simurg
Nasılsınız, iyisinizdir inşallah. Kendinizi fazla yormayın, boşverin... Ömür biter iş bitmez demişler.
Selamlar
Yorum
-
tamam abim kaldırıyorum... sevgiler...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersvg şair
cugara içen bi adam var
kaldırsan cugara işini bak gençlere kötü örnek oluosun
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
İyiyim çok şükür, işler de bir süre hafiffledi artık analizlere başlarım kısmetse...portföy artıya geçince insan daha iyi oluyor....Ahmet Hakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi akşamlar Sn. Simurg
Nasılsınız, iyisinizdir inşallah. Kendinizi fazla yormayın, boşverin... Ömür biter iş bitmez demişler.
Selamlar
Umarım siz de iyisinizdir, saygılar, selamlar...
Yorum
-
:081::081::081:radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersvg şair
cugara içen bi adam var
kaldırsan cugara işini bak gençlere kötü örnek oluosun
sigarasız geçen üçüncü haftammmm...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
takas >=?hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadsalar maktk ve hatek takas verebılecek varmı tesekkurler
Yorum
-
-
sevda dediğin zor olmalı
adamın içini burkmalı
kolaydan sever sevilirsen
kıymetin az olur, olmamalı
yeri gelip yanmalı yanmalı
okadar ki köz olmalı kor olmalı
sönmeye yakın ateşlenip harlamalı
öyle bir harlamak ki kasıp kavurmalı
biraz romantik takılıyorum bu akşam...;)" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-

Yorum