cayys.a dostlar
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
marif7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar siteye girişte çok zorlandım sebebeini bilen var mı?Sorun TTnet DNS'lerinden kaynaklanıyor. Bu sorunu aşmak için DNS numaralarını değiştirmeniz yeterli olacaktır. 4-5 yıldır sorunsuzca kullandığım, Open DNS IP'leri rahatlıkla önerebilirim.Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben son 4 gündür key borsaya hiç giremedim... bu sabah ilk defa sefte girebildim şaşırdım... neredeyse umudumu kesmiştim...ama ben diğer bi forumdan moderatörlerden FNT ye durumu bildirmiştim...
bunun sebebini ise bilmiyorum...
IP address:
208.67.222.222
208.67.220.220
Dns nasıl değiştirilir?
Yorum
-
Akkök Grubu CEO'su Mehmet Ali Berkman, istedikleri oranda teklif gelmediği için satış sürecini durdurduklarını açıkladı. AKENR hisseleri yüzde 3.26 oranında kayıpla 2.09 TL'den işlem görüyor.MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
krtek derinlik verbilecek varmıBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
pkart tavan yaw... uyuzda 1.86 yı bekledik almak için......:(
Yorum
-
dolar tl şaka maka derken 1.89 olduBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
simurg abi gusgr den iş çıkarmı nedersinBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Tebrikler hacamsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpkart tavan yaw... uyuzda 1.86 yı bekledik almak için......:(
beklemeden almak varmış hayırlısı yenilerini bulursunuz nasıl olsa iyi çalışmalar
Yorum
-
o seviyede GAP var gerçekten ama herkezin görd,üğü GAP;);)simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpkart tavan yaw... uyuzda 1.86 yı bekledik almak için......:(
spek ters hareketi yaptı demekki
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
1.90 larda tutunamyı başarısrsa daha iyi olabilir... Radyolog abim son günlerde ilgileniyor ona sormak lazım asıl...bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg abi gusgr den iş çıkarmı nedersin
Yorum
-
radyolog abi çizdi kademeleri galiba
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum