gurme Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
abi bi bakıyon eksi bi bakıyon artı çok oynak ..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDAX artıya geçti yakınen takip etmeli yurtdışını
fener aldınmmı radyolog abim.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
S.a. Hayirli cumalar...
Hayirli kazanclar....
Kolay gelsİn...MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi bi bakıyon eksi bi bakıyon artı çok oynak ..
fener aldınmmı radyolog abim.
FENER dün 4310/4350 trade i yaptım dı;)DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
az bişe bshev aldım...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
evet patron alımı olmuş dünradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaç gündür soluksu< düşmüomuydu bu
adam kağıdını mundar etmiyorBÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...
Yorum
-
Afrikali barrick gold 2011 yili uretim hedefini tuttaramadi *
african barrick gold, 2011 yili uretim hedefine tanzanya ulusal
elektrik sebekesindeki kesintilerin artmasi sebebiyle ulasilamadigini
acikladi.
Maden firmasina ait buwagi madeninin enerji ile ilgili sorunlardan
etkilenmesi sebebiyle bu yil 35.000-40.000 ons altin uretimi kaybi
oldugu bildirildi.
Enerji sorununun 4. Ceyrek donem boyunca tirmandigi, buzwagi'ndaki 5- 6
gunden fazla kesintinin uc aylik uretim oranina denk geldigi , 2011
yilindaki altin uretiminde 700.000 ons altin acigi beklendigi ve
acigin kapatilamaz oldugunu bildirildi.
-matriks-
Yorum
-
Bu şekilde gelen e-mail lere tıklamayın... tezgah kurmuşlar... bankalra https://www şeklinde girin...

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
Kendisi iyi durumda, dinleniyor...gurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn efekent ne durumda konuşan varmı?
Yorum
-
Öngörüye göre Brezilya, Rusya, Hindistan ve Çin, ABD ile birlikte dünyanın en büyük 5 ekonomisi olacak.
Yine aynı öngörüye göre 2050 yılına kadar dünyanın en büyük ekonomileri arasında yer alacak Next 11 içinde yer alacak Türkiye ise kişi başına gelirini yüzde 40 oranında artıracak.
Goldman Sachs'iın hazırladığı rapor üzerinden hareket eden site, Katar ve Suudi Arabistan gibi petrol zengini ülkeleri listeye almazken, 2050 yılında kişi başına düşen milli gelirde birinci sırayı ABD, ikinci sırayı ise Kanada aldı.
Onları İngiltere, Fransa ve Almanya takip ederken, Türkiye de yaklaşık 50 bin dolarlık kişi başına düşen geliriyle dünyanın en zengin 10'uncu ülkesi oldu.
Türkiye bu performansıyla Meksika, Çin, Brezilya ve Hindistan gibi ülkeleri geride bıraktı. Öte yandan Goldman Sachs'a göre GSYH bazında dünyanın en büyük ekonomisi açık ara farkla Çin olacak.
Kaynak : http://www.internethaber.com/turkiye...#ixzz1g1jXCYQFMEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
Yorum