vakkoyada pis köstüler
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
hocayamı soruyon tüyomu veriyon... artık kim ne anlarsamı...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercomdonun çubukları nasılkı acaba :

Maşşallah hangi kağıdı sorur gibi yazsan o kağıda bi haller oluyo...;)" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
ben anlamam değerli hocalarımıza soruyom ..Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocayamı soruyon tüyomu veriyon... artık kim ne anlarsamı...
Maşşallah hangi kağıdı sorur gibi yazsan o kağıda bi haller oluyo...;)Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
az değildir gükoTnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocayamı soruyon tüyomu veriyon... artık kim ne anlarsamı...
Maşşallah hangi kağıdı sorur gibi yazsan o kağıda bi haller oluyo...;)
Yorum
-
Öyle olsun bakalım..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben anlamam değerli hocalarımıza soruyom ..
bende pek anlamam zate...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
demobig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregser iyi gibi ama endeks nereye gider bilemiyorum
o egeser de çok param gitti dikkat edin ......................
adnan polat içeri girebilir şike davasın dan ..............Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
comdada kalmadı cemasta kalmadı yolları açık olsun ::
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
akŞam caĞ yemeye gİdİyorsun yanİgÜko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercomdada kalmadı cemasta kalmadı yolları açık olsun ::
Yorum
-
şu egcyh ve egcyo speğiyle anlaşamıyom :::
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
mrtgg da giderse peşinden merkoyuda götürür izlemekte fayda var....
haydin ben kaçtım iyi akşamlar...Mevlana der ki;
Yorum
-
-
ufaktan bende toparlanayım... bu gün oraya buraya koşmaktan endekstende bişi anlamadım..
hadi o zaman iyi akşamlar...
GÜKO paraları götürdü gene millet eli boş cebinde serede dursun...k26
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
Yorum