Efekent hocam Egeen tepki nereye kadar sürebilir.
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ben bilmem sahibi bilir. ama trendini bozmadı hala.TANCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEfekent hocam Egeen tepki nereye kadar sürebilir."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
Kap : Usas ucak servisi a.s. / ucak [] ozel durum aciklamasi (genel) 06.12.2011 15:35:34
kap : Usas ucak servisi a.s. / ucak [] ozel durum aciklamasi (genel) 06.12.2011 15:35:34
ozel durum aciklamasi (genel)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Merter general ali riza gurcan cd. Metropol is merkezi no:31 kat:14 d:57 gungoren 34173, istanbul
telefon ve faks no. : 0212 482 56 16 / 0212 482 56 82
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 0212 482 56 16 / 0212 482 56 82
yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
ozet bilgi : Gate gourmet participations espana s.l.'in sahip oldugu ortaklik paylarinin satisi hk.
---------------------------------------------------------------------------------------------
aciklanacak ozel durum/durumlar:
20 temmuz 2011 tarihinde kamuoyu ile paylastigimiz ozel durum aciklamasi ile gate gourmet participations espana sl'nin sahip oldugu ve sirketimizin sermayesinin yaklasik %56,25'ine tekabul eden paylarinin tamamini ihale yoluyla 3. Kisilere satmak icin karar verdigi kamuoyuna bildirilmistir. Bu tarihi takiben surece iliskin gelismeler ise sirketimiz tarafindan kamuoyu ile paylasilan ozel durum aciklamalarinda belirtilmistir.
Gate gourmet participations espana sl ("gate gourmet") ile turkraft holding a.s. ("turkraft") arasinda 6 aralik 2011 tarihinde imzalanan hisse alim ve satim sozlesmesi hukumleri cercevesinde, gate gourmet'in sahip oldugu ve sirketimiz sermayesinin %56,25 oranindaki kismina isabet eden toplam 34.999,985 adet a grubu nama yazili ve 19.202.489,755 adet b grubu hamiline yazili paylar olmak uzere 19.237.489,740 adet paylarinin turkraft'a satisi ve devri ongorulmustur.
Bu sozlesme cercevesinde yine 6 aralik 2011 tarihinde bahsi gecen paylar 61.416.366,83 turk lirasi bedel karsiliginda gate gourmet tarafindan turkraft'e devredilmistir. Bu cercevede 6 aralik 2011 tarihi itibariyle gate gourmet'in mulkiyetinde sirketimiz sermayesini temsil eden herhangi bir pay bulunmamaktadir.
Ayrica jorg anton boder, mohamed mahmout ahmet hammam ve thomas albert hollinger'de sahip olduklari 0,015 adet a grubu nama yazili ve 10,245 adet b grubu hamiline yazili paylar olmak uzere toplam 10,260 adet paylari her biri 6 aralik 2011 tarihli hisse devir senetleri vasitasi ile turkraft'a devretmislerdir.
Sirketimizin 6 aralik 2011 tarihinde yapilan yonetim kurulu toplantilarinda thomas albert hollinger, mohamed m.a. Hammam, jorg anton boder, david j. Urbach, william francesco deparis, daniel halter ve orhan ozcan'in sirketi yonetim kurulu uyeliklerinden istifalarinin teker teker kabulune, ve yerlerine yapilacak ilk genel kurul toplantisinda onaylanmak uzere turk ticaret kanunu'nun 315. Maddesine uygun olarak a grubu paylari temsilen riza kutlu isik, ugur isik, sirri gokcen odyak ve sebahattin levent demirer; b grubu paylari temsilen ahmet cevirgen, ahmet lutfi goktug ve volkan girisken'in atanmasina karar verilmistir.
6 aralik 2011 tarihinde ayrica c. Tayyar ozerdem, denetim kurulu uyeliginden istifa etmis ve turk ticaret kanunu'nun 351. Maddesi cercevesinde tulay orucu denetim kurulu uyesi olarak atanmistir.
Ucak servisi anonim sirketi (usas)
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
Yemen yolu çukurdandır,
Karavanam bakırdandır,
Zenginimiz bedel verir,
Askerimiz fakirdendir...
Yorum
-
abi aramdım öle gözüme takıldı sadece ::radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok mu aradın bunu güko

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
hoş geldinn...SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKolaygele arkadaşlar.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-

Yorum