yapılabiliyormuş mu vmr hocam
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Son 40 Yılın En Büyük Altın Alımı Yapıldı
17 Kasım 2011 Perşembe 15:33
Dünya genelindeki merkez bankaları, üçüncü çeyrekte son 40 yılın en yüksek seviyesinde altın alımı gerçekleştirdi.
Eylül ayında fiyatlarda yaşanan düşüş, merkez bankalarının rezervlerini çeşitlendirme açısından altına yönelmelerine neden oldu.
Daha önce hesaplanandan daha fazla altın alınması, bazı işlemciler tarafından şaşkınlıkla karşılanmasına neden oldu.
Dünya Altın Konseyi’nin verilerine göre, merkez bankaları ellerindeki altın rezervlerini artırmak için büyük hamle gerçekleştirdi.
Ancak gizlilik kuralları gereği, merkez bankalarının ne kadar altın aldıklarına yönelik detay verilmedi.
20 YIL BOYUNCA SATTILAR
Merkez Bankaları, 20 yıl boyunca altın sattıktan sonra, geçen yıldan itibaren değerli madenin net alıcısı konumuna geçti.
Bu atılım, altının onsunun 2000 dolar sınırına gelmesine yardımcı olurken, altın son on yılda yüzde 600 oranında değerlendi.
Bu yıl ise, gelişmekte olan ülkelerinin ellerindeki döviz rezervlerini artırma kararı almasından sonra 40 yıl boyunca görülmemiş seviyede bu değerli madenden satın aldılar.
Temmuz-Eylül arasında, toplamda alınan 148.4 ton altın alımının 2002’den bu yana görülen en yüksek rakam olduğuna da dikkat çekildi.
Bu rekordan önce, merkez bankaları en son 1988’de, 180 ton altın almıştı.
Dünya Altın Konseyi Başkanı Marcus Grubb, “Altın alımlarının farklı birçok ülkeden geldiğine inanıyoruz” dedi.
Grubb ek olarak, alımların büyük kısmının altının onsunun 1,900’lü seviyelerden, 1,534’e kadar gerilediği Eylül ayında gerçekleştiğinin de altını çizdi.Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
yanlış söyledim hacim yerine over demişim.vmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkısıtlı yapabiliyor deniz.efekentin dedigi dogru..benim overall 1 trilyonu geçiyor elbet,genellikle ayda 2 kez oynayınca 7-8 trilyon kadar ediyor emme,radyo abeyim geçmeden geçmem.eheheheheh
ama sen trilyon overla ziraatin 100 TL matriks parasına kavga ettiysen. ben verem o parayı senle beraber tahta yapalım. ehehehehe"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
eur/usd +0,40
dax topladı -0,40 larda
amerikan vadeliler artıya döndü.
tepki gelecektir. maximum 55.697 bekliyorum."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
keten abim ceylan sever. sekmesine bayılır. bi ara ceylanla beraber sekiyordu kendisi. en sonunda ceylan attı sırtından kendisini. ceylan zulüm görüyormuş demekki
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
vmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroyyyyyyyyy.mona rızam gelmiş be..
= La Jakond - Vale
Hoşgelmiş.........
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
Yorum