6.16 dan biraz sktas aldım... 200 lotcuk döndük diye aldım
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbillur muhabbeti ne arkadaşlar.ben anlayamadım
vmr ye sorsana
o konuda derin dir

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
işte algılarımızı böyle bozup her zaman sağ gösterip sol vuruyorlar böyle zamanlarda...SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağ gösterip sol vurmasınlar gene
herkeste şu an acaba dünkü gibi aldıktan sonra çakarlarmı endişesi var az çok dimi ?
ama belkide bu gün çakmayacak.. kimbilir... Ama maalesef bende dahil algı lar bom bozuk güvenemiyoz...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
7,30-7,50 den sonra 6,20 lerden toplayıp 6,48 sattım. tavan oldu.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6.16 dan biraz sktas aldım... 200 lotcuk döndük diye aldım
6,08 lerden topladıklarımı çakıyom şimdi 6,18 den aşşa derrmmiişiim
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
işte o zaman kuzunun dediği gibi. çalının dibinde yatıp karanlığa kurşun sıkacan. belkim fururum diyeTnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişte algılarımızı böyle bozup her zaman sağ gösterip sol vuruyorlar böyle zamanlarda...
herkeste şu an acaba dünkü gibi aldıktan sonra çakarlarmı endişesi var az çok dimi ?
ama belkide bu gün çakmayacak.. kimbilir... Ama maalesef bende dahil algı lar bom bozuk güvenemiyoz...
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
Kuzu karanlığa kurşun sıkem derkene en son kendine sıkmış bitane anladığım kadarı ile..EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişte o zaman kuzunun dediği gibi. çalının dibinde yatıp karanlığa kurşun sıkacan. belkim fururum diye

ben karanlıktan aydınlığa çıktığımıza inandığımda görerek sıkmayı tercih ederim... cünku daha önce karanlıklarda sıktıım ücün acılarını hatırlamaktayım...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
egeen gibi malın olcak taş gibi maşallah ::::::::::::::::
)))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
haftalardır listeden hiç çıkmadı. neden?GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregeen gibi malın olcak taş gibi maşallah ::::::::::::::::
)))))"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
ben kaçtım... trade edeceklere varsa cesaretleri iyi tradeler dilerim...
kapanışa ya yetişirim ya yetişemem... bakalım ne olacak... nasip...:081:" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
çünküü kağıt trenddee ::::::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaftalardır listeden hiç çıkmadı. neden?
Mevlana der ki;
Yorum
-
güko el atıyor heralde.bende sordum speklemi konuşuyon diye.o da ben kendi kendime konuşuyorum dedi.bende bunun üstüne kaadın speği senmisin dedim.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaftalardır listeden hiç çıkmadı. neden?

Yorum
Yorum