Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
5 yıldır var maliyetim 0,05 diyeyim nasıl olur 0,05 cevabını da vereyim ( al - sat ile elinde 30,000 lot olduğuna var say 3 kademe yukardan satıp alttan aldım çok kere her seferinde 900 lira kalıyor 900 tl mndrs alarak en son 0,97 verdim dün 0,90 dan aldım böyle yapa yapa 5 yılda maliyet kalmadı )
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Saolasınız şimdi krtek kafayı taktım 1,80 maliyet ama yeni aldım 2 ay oldu
senet 1,3 senedir buralarda dinlendi yukarı dönerse patlama yapabilir 1,3 sene önce senet 5 lira dan buralara düştü dinlenmesini bitirdi gibi artık
endeks o kadar düşüşüne rağmen düşmeyen senetlerden krtek
Saolasınız şimdi krtek kafayı taktım 1,80 maliyet ama yeni aldım 2 ay oldu
senet 1,3 senedir buralarda dinlendi yukarı dönerse patlama yapabilir 1,3 sene önce senet 5 lira dan buralara düştü dinlenmesini bitirdi gibi artık
endeks o kadar düşüşüne rağmen düşmeyen senetlerden krtek
başta Simurg dostum olmak üzere tüm öğretmen ve eğitmen arkadaşlarımın bu kutsal meslekteki yegane günü olan Öğretmenler gününü kutlarım umarım bu meslekteki hak ettikleri değeri bir günle değil ömür boyu görecekleri günler olsun
Fransa ve almanya, euro bolgesinin daha iyi yonetimi icin ab sozlesmesinde degisiklik onerdi
fransa ve almanya, avro bolgesinin daha
iyi yonetilmesi icin ab sozlesmesinde degisiklige gidilmesini onerdi.
Fransa cumhurbaskani nicolas sarkozy, almanya basbakani angele merkel ve
italya basbakani mario monti, avro bolgesi borc krizini gorusmek uzere bugun
strasbourg'da biraraya geldi.
Sarkozy, merkel ve monti ile yaptigi gorusmeden sonra basina yaptigi
aciklamada, fransa ve almanya'nin, avro bolgesi borc krizini daha iyi
yonetilebilmesi icin ilgili ab sozlesmesinde degisiklige gidilmesini onerdigini
duyurdu.
Bugunku toplantiya katilan uc ulkenin de, avro para biriminin
kurtarilmasi konusundaki siyasi iradelerini teyit ettiklerini aciklayan sarkozy,
fransa ve almanya'nin onumuzdeki gunlerde, ab sozlesmesinde yapilacak
degisikliklerle ilgili tasariyi kamuoyuna aciklayacaklarini soyledi.
Sarkozy, yine bugunku toplantiya katilan uc ulkenin avrupa merkez
bankasi'nin bagimsizligina saygi gostereceklerini belirterek, yine uc ulkenin,
bu bankadan olumlu veya olumsuz bir talepte bulunmaktan kacinacaklarini
soyledi.
Almanya basbakani angele merkel, toplantidan sonra yaptigi aciklamada, ab
sozlesmesinde dusunulen degisikligin, avrupa merkez bankasi'nin yapisiyla ilgili
olmadigini soyledi.
Fransiz basini, mali krizle ilgili olarak avrupa merkez bankasi'ndan daha
fazla acil yardimin gelmesiyle ilgili paris'in onerisiyle, almanya'nin teklif
ettigi avro bolgesi'ndeki ulkelerin mali disipline daha fazla uymalarini dayatmak
icin ilgili ab sozlesmesinde degisiklige gidilmesi konusunun, strasbourg'daki
toplantinin en onemli pazarlik unsuru oldugunu duyurmustu.
Oldu memleketi de boşaltalım... Bir yere gitmek yok hocam.Burası bizim evimiz.Yetki elinde , kuralları uygulamak elinde...freesky için key hukuk kuralları uygulanmıştır.
Elinize sağlık hocam, evet niye biz gidelimki burası Atatürk ilke ve inkilaplarına ve değerlerine bağlı bir forum şayet okumak istemiyen varsa ve de saygı da duymuyorlarsa onlar gidip istedikleri forumları okusunlar ve orada yazsınlar, burada değil...
bu işler senin elinle benim elimle olcak işler değil el atayım derken kolunu götürüverirler :::::::::
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum