Hisse_Trade 8

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • GÜKO25
    Ankara sponsoru
    • 02 Eylül 2009
    • 11845

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az bişede pınsuuuuuuu :
    pınsu yürü beeeeeeee :::::::::)))
    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• GÜKO25
      Ankara sponsoru
      • 02 Eylül 2009
      • 11845

pınsuda gittimi gitti ::::::::

sırada fvorımı var nedir ....
      Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
      Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• demobig
        Aktif
        • 02 Eylül 2009
        • 203

prkme den elektrik haberi gelsede verip kurtulsak...
        Yemen yolu çukurdandır,
        Karavanam bakırdandır,
        Zenginimiz bedel verir,
        Askerimiz fakirdendir...

Yorum

• SÜRGÜNEFE
          Tecrübeli
          • 20 Ağustos 2010
          • 1442

güko speklemi konuşuyorsun bu ne .helal sana

Yorum

• _deniz_
            Yasaklı
            • 13 Ocak 2010
            • 131

Yorum

• bogazici77
              .............
              • 11 Temmuz 2009
              • 1920

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Şimdi…
              Polemik sebebi olmasın ama diye başlayıp polemiğe davet çıkarıyorsunuz. Atatürk’ ün hayatını en çok okuyanlardan biriyim diyorsunuz ama okuduğunuzu anlamıyorsunuz demek ki. Bu konuda bilgeyim diye ilişkendirip harp okulunda derse girmişmidir acep diye espiri yaptığınızı komik olduğunuzu sanıyorsunuz. Atasını ceddini tanımayan onu yanlışıyla doğrusuyla kabul etmeyen millet, millet olamaz. Eleştirmenin de dozu sınırı vardır. Her doğru sizin doğrularınız değildir. Her farklı fikir sizin düşmanınız olmasınıda gerektirmez. Günümüzde gelinen nokta hayal ettiğiniz hedeflediğiniz noktadır. Ulaşmaya çalıştığınız noktaya da geleceksiniz. Ata’ yı mezarında da yargılarsınız bu gidişle. Hatta meydanlardan, okullardan, büstlerini kaldırıp Atatürk’ e saygı duymayı suçta bilirsiniz. Nereden mi çıktı bugün alaycı tavır yarın kendini haklı gördüğünü savunacaktır.

Az önce görev yaptığım okulda günün önemine binaen tören yapıldı. Gelip görmeliydiniz. Ata’ya ve eğitim şehitlerimizin ruhuna yapılan saygı duruşunda konuşan öğrenciler hazır ol da nasıl durulmasını bilmeyen öğrenciler. Milli marşımız okunurken kafasını kaşıyan ağsını bile kıpırdatmaktan aciz öğrenciler. Bunların sebebide biziz. Ceddine saygı duyulmasını bilmeyen öğrencileri de biz yetiştirdik. Toplum bilerek, isteyerek hedeflenerek adım adım bu hale getirildi. Duyarsız, ilgisiz, alakasız, ananelerine sadık olmayan bananecilik bir toplum. İstenende buydu zaten. 30 yıl önce belirlenen hedefler gerçekleşti. Ama bitmedi daha da yapılacak çok işiniz var. Bunlar daha hiç bir şey dediğinizi duyar gibiyim.
              Ceddine saygı duymayan bir millet millet değildir.

Her şeyde bi karar aramaya gerek mi var da o Dönemki savaştan çıkmış bir toplumda önder kişiye verilen bir ünvanı çok görüyorsunuz. Yada anlayabilmek için çaba sarfediyorsunuz. Size kim "Atam, sen kalk da ben yatam" diye şiir okuttuysa gidin ona çatın Ataürk’ün hayatın en çok okuyan kişi olarak. Hocam bu ne terbiyesizlik bu ne densizlik diye. Hiçbir meslektaşımın bu denli bir terbiyesizlik içine girebileceğini tahmin etmiyorum. Atatürk’e verilen başöğretmenlik ünvanı abartı, zorlama öylemi… yazıklar olsun.

Bu tür rezil söylemleri ne görmek, nede okumak istiyorum.

Simurg 3 gün içinde beni bu forumdan sil kardeşim. Yoksa ben kendimi banlayacağım.

Hakkınızı helal ediniz.
              ne deiysen altına bende imzamı atarım.kaldıki bu vatandaş abd de yaşayan bir türk.ve abd için negatif bir yazı yazılsa okkalı biçimde cevabını veren biri.yani türkten çok abd vatandaşı olmuş artık.atamı tartısmak tartışmaya açmak kimsenin hadine değildir.sen gelene kadar bende gidiyorum.
              Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• SÜRGÜNEFE
                Tecrübeli
                • 20 Ağustos 2010
                • 1442

_deniz_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sn.deniz mndrs maliyetiniz kaç.bayadır taşıyorsunuz sanırım senedi

Yorum

• GÜKO25
                  Ankara sponsoru
                  • 02 Eylül 2009
                  • 11845

SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  güko speklemi konuşuyorsun bu ne .helal sana
                  yok kendi kendime konuşuyom ::::::::::::::::))))))))
                  Mevlana der ki;

Yorum

• SÜRGÜNEFE
                    Tecrübeli
                    • 20 Ağustos 2010
                    • 1442

yok kendi kendime konuşuyom ::::::::::::::::))))))))
                    kendin mi speksin yani

Yorum

• ARTIK'ÇI
                      kah yerde kah gökte
                      • 02 Temmuz 2009
                      • 914

Sarkozy: Ben ve merkel , monti ile tekrar biraraya gelecegiz

-matriks-
                      Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...

Yorum

• GÜKO25
                        Ankara sponsoru
                        • 02 Eylül 2009
                        • 11845

yav nere gidiyosunuz huzuru bozan kimse o giderrrrr saygısızlığı yapan kimse o gider burası bizim yuvamız öle kendini bilmezlerin buranın huzurunu bozmasına kimse müsade etmez lafa bakarım lafmı diye söyleyene bakarım adammı diye . amerikada yaşayıpta türklük gururu,şuuru ve onurunu kaybetmiş insanların söylediyi laflarla burayı terkedemeyiz.. ulu önder atatürke hiç kimsenin laf sölemeye haddi yoktur..
                        Mevlana der ki;

Yorum

• gurme
                          pala
                          • 26 Nisan 2009
                          • 812

vee ayces gidiyor
                          uğurlar ola
                          BÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...

Yorum

• ARTIK'ÇI
                            kah yerde kah gökte
                            • 02 Temmuz 2009
                            • 914

Sarkozy: Fransa, italya ve almanya, ecb'nin bagimsizligina saygi konusunda hemfikir

-matriks-
                            Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...

Yorum

• _deniz_
                              Yasaklı
                              • 13 Ocak 2010
                              • 131

SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              sn.deniz mndrs maliyetiniz kaç.bayadır taşıyorsunuz sanırım senedi

5 yıldır var maliyetim 0,05 diyeyim nasıl olur 0,05 cevabını da vereyim ( al - sat ile elinde 30,000 lot olduğuna var say 3 kademe yukardan satıp alttan aldım çok kere her seferinde 900 lira kalıyor 900 tl mndrs alarak en son 0,97 verdim dün 0,90 dan aldım böyle yapa yapa 5 yılda maliyet kalmadı )

Yorum

• simurg
                                Administrator
                                • 10 Mart 2007
                                • 9248

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Şimdi…
                                Polemik sebebi olmasın ama diye başlayıp polemiğe davet çıkarıyorsunuz. Atatürk’ ün hayatını en çok okuyanlardan biriyim diyorsunuz ama okuduğunuzu anlamıyorsunuz demek ki. Bu konuda bilgeyim diye ilişkendirip harp okulunda derse girmişmidir acep diye espiri yaptığınızı komik olduğunuzu sanıyorsunuz. Atasını ceddini tanımayan onu yanlışıyla doğrusuyla kabul etmeyen millet, millet olamaz. Eleştirmenin de dozu sınırı vardır. Her doğru sizin doğrularınız değildir. Her farklı fikir sizin düşmanınız olmasınıda gerektirmez. Günümüzde gelinen nokta hayal ettiğiniz hedeflediğiniz noktadır. Ulaşmaya çalıştığınız noktaya da geleceksiniz. Ata’ yı mezarında da yargılarsınız bu gidişle. Hatta meydanlardan, okullardan, büstlerini kaldırıp Atatürk’ e saygı duymayı suçta bilirsiniz. Nereden mi çıktı bugün alaycı tavır yarın kendini haklı gördüğünü savunacaktır.

Az önce görev yaptığım okulda günün önemine binaen tören yapıldı. Gelip görmeliydiniz. Ata’ya ve eğitim şehitlerimizin ruhuna yapılan saygı duruşunda konuşan öğrenciler hazır ol da nasıl durulmasını bilmeyen öğrenciler. Milli marşımız okunurken kafasını kaşıyan ağsını bile kıpırdatmaktan aciz öğrenciler. Bunların sebebide biziz. Ceddine saygı duyulmasını bilmeyen öğrencileri de biz yetiştirdik. Toplum bilerek, isteyerek hedeflenerek adım adım bu hale getirildi. Duyarsız, ilgisiz, alakasız, ananelerine sadık olmayan bananecilik bir toplum. İstenende buydu zaten. 30 yıl önce belirlenen hedefler gerçekleşti. Ama bitmedi daha da yapılacak çok işiniz var. Bunlar daha hiç bir şey dediğinizi duyar gibiyim.
                                Ceddine saygı duymayan bir millet millet değildir.

Her şeyde bi karar aramaya gerek mi var da o Dönemki savaştan çıkmış bir toplumda önder kişiye verilen bir ünvanı çok görüyorsunuz. Yada anlayabilmek için çaba sarfediyorsunuz. Size kim "Atam, sen kalk da ben yatam" diye şiir okuttuysa gidin ona çatın Ataürk’ün hayatın en çok okuyan kişi olarak. Hocam bu ne terbiyesizlik bu ne densizlik diye. Hiçbir meslektaşımın bu denli bir terbiyesizlik içine girebileceğini tahmin etmiyorum. Atatürk’e verilen başöğretmenlik ünvanı abartı, zorlama öylemi… yazıklar olsun.

Bu tür rezil söylemleri ne görmek, nede okumak istiyorum.

Simurg 3 gün içinde beni bu forumdan sil kardeşim. Yoksa ben kendimi banlayacağım.

Hakkınızı helal ediniz.
                                Oldu memleketi de boşaltalım... Bir yere gitmek yok hocam.Burası bizim evimiz.Yetki elinde , kuralları uygulamak elinde...freesky için key hukuk kuralları uygulanmıştır.
                                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

Working...
                                X

Debug Information