Hisse_Trade 8

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • radyolog
    OKURYAZAR
    • 03 Ağustos 2008
    • 23408

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet ama nereye kadar en dİbİ neresİ bu batakliĞin :
    dedin ya işte

BATAKLIK k24k24
    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• GÜKO25
      Ankara sponsoru
      • 02 Eylül 2009
      • 11867

Celha ve ditas ey ziplarmi acaba
      Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
      Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• radyolog
        OKURYAZAR
        • 03 Ağustos 2008
        • 23408

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        önümüzdeki bi kaç ay

HER GÜN TAVAN TAVAN GİTÇEK 5/10 TANE NOKTA ATIŞI HİSSE

RECA EDİYORUM
        vala billaaa tallla

40 yılın başı bi şi istedikk

o da olma dı :040::040::040:
        DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• EFEKENT
          Kıdemli
          • 15 Mayıs 2008
          • 4329

ben kaçar. iyi geceler arkadaşlar.
          bu saatte değil daha erken gelinde (22:00 gibi) gündüz ki reel işlerden konuşamadığımız bir çok şeyi konuşalım.

kalın sağlıcakla.
          "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
          Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• GÜKO25
            Ankara sponsoru
            • 02 Eylül 2009
            • 11867

Bende gİdİyom yatmaya bugÜn son dakkalarda aldiĞim senedİ belkİ rÜyamda tavana vurdururum haydİ İyİ geceler ...
            Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
            Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• freesky
              Yasaklı
              • 03 Mayıs 2009
              • 112

SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Bu arada bugün 24 kasım öretmenler günü.başta ULU ÖNDER BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK olmak üzere ,keyborsa ailesinde bulunan tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım.saygılarımla.

Bugunmuydu yaw o??? :081: :081: :081: :081: :081:

Butun hocalarimizin ogretmenler gununu cani gonulden kutlar, nice mutlu ve basarili seneler dilerim.

Selam ve muhabbetle,

freesky

PS: Simdi bu polemik sebebi olmasin ama, Basogretmen muhabbetini bi turlu cozebilmis degilim. Ataturk'un hayatini sanirim en cok okuyanlardan biriyimdir bu alemde..Hayatinin herhangi bir safhasinda ogretmenlik yaptigini goremedim. Acaba harbokulunda filam derse girmis mi, bilen varmi aranizda? Yoksa fahri bir unvanmidir bu? Yani Ulu Onder'den once ulkede kimse kitap kalem gormemis, okuma yazma bilmiyormus da, O mu herkese sil bastan herseyi ogretmis? Iyi de taaa orhun Yazitlarindan filam bahsediliyor, Lidyalilar, Sumerler, Frigyalilar, Selcuklular, Osmanlilar, vs hepsi yalan mi aslinda???? 5-10 bin yil once taslara, duvarlara kazinan alfabelerden, yazitlardan bahsediyor elin oglu.....Piri Reis'in kac yuz yillik haritasi, Suleymaniye kutuphanesindeki binlerce yillik el yazmasi eserler, vs ne ayak??

Bu ne is peki??? Biz heralde yergide de, ovgude de bazen olcuyu bulmakta zorlaniyoruz...Azcik farkli dusunen birisini buldugumuzda da acimadan yapistiriyoruz yaftayi; "Seni Ataturk dusmani seniiiiii...."

PSS: Kimseye cevap yada igneleme niyetiyle yazmadim....40 yildir kafamda olan soru isaretlerinin disa yansimasi diyelim..... slm ile.....

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

freesky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Bugunmuydu yaw o??? :081: :081: :081: :081: :081:

Butun hocalarimizin ogretmenler gununu cani gonulden kutlar, nice mutlu ve basarili seneler dilerim.

Selam ve muhabbetle,

freesky

PS: Simdi bu polemik sebebi olmasin ama, Basogretmen muhabbetini bi turlu cozebilmis degilim. Ataturk'un hayatini sanirim en cok okuyanlardan biriyimdir bu alemde..Hayatinin herhangi bir safhasinda ogretmenlik yaptigini goremedim. Acaba harbokulunda filam derse girmis mi, bilen varmi aranizda? Yoksa fahri bir unvanmidir bu? Yani Ulu Onder'den once ulkede kimse kitap kalem gormemis, okuma yazma bilmiyormus da, O mu herkese sil bastan herseyi ogretmis? Iyi de taaa orhun Yazitlarindan filam bahsediliyor, Lidyalilar, Sumerler, Frigyalilar, Selcuklular, Osmanlilar, vs hepsi yalan mi aslinda???? 5-10 bin yil once taslara, duvarlara kazinan alfabelerden, yazitlardan bahsediyor elin oglu.....Piri Reis'in kac yuz yillik haritasi, Suleymaniye kutuphanesindeki binlerce yillik el yazmasi eserler, vs ne ayak??

Bu ne is peki??? Biz heralde yergide de, ovgude de bazen olcuyu bulmakta zorlaniyoruz...Azcik farkli dusunen birisini buldugumuzda da acimadan yapistiriyoruz yaftayi; "Seni Ataturk dusmani seniiiiii...."

PSS: Kimseye cevap yada igneleme niyetiyle yazmadim....40 yildir kafamda olan soru isaretlerinin disa yansimasi diyelim..... slm ile.....
                sn.freesky , öğretmenlik sadece derslere girilerek yapılmaz, bir toplumun ufkunu değiştren ,geleceğe hazırlayan bir kişyii en iyi ifade edecek kavram "eğitimci kişilik"tir. Kaldı ki baş öğretmen sıfatı şimdiki gibi maddi bir değer ve vasıfla verilmemiş olup bu ünvanın onurunu koruyacak ve hakedecek bir isme verilmiştir. Şimdi kolunu sallasan baş öğretmene ve uzaman öğretmene değiyor. Kafanızda elbetle buna benzer bir çok soru vardır şahsen ben merak ediyorum bu soruların dışında günümüz liderlerine habire fahri mahri , şovalye movalye gibi değişik ünvanlar yapıştırılırken cüppeyi giyince, madalyayı takınca kasılmaktan şekilden şekile giren kocaman adamlar hakkında da sorular var mı ?Elbette farklı düşüneleri Atatürk düşmanı gibi görmek izan dışıdır. Diğer bir husus burada toplumun anlayışını ya da düşünce tarzını sorgulamaksa bunu Atatürk örneği ile de yapmak izan dışıdır.Kafanızdaki 40 (kırk) yıllık soruya cevap vermek 1 mesajla olmaz farkındayım o da bizim acizliğimizdendir. Öğretmenler gününüz kutlu olsun....
                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• vmr
                  ketenhelva
                  • 12 Mayıs 2009
                  • 313

bu vakitte simurg agam uyanık,elbet iş neyim var.vesilesi ile tüm ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutluyorum,çok öpüyorum gözlerinden....

len friski ögretme işi egitme işi ruh işidir,eline tebeşir almadı aha ögretmiyor demek dünyaya uzaydan bakıp ne güzel masmavi bir gezegen demekten ibarettir..
                  su akar yolunu bulur..

Yorum

• simurg
                    Administrator
                    • 10 Mart 2007
                    • 9248

vmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    bu vakitte simurg agam uyanık,elbet iş neyim var.vesilesi ile tüm ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutluyorum,çok öpüyorum gözlerinden....

len friski ögretme işi egitme işi ruh işidir,eline tebeşir almadı aha ögretmiyor demek dünyaya uzaydan bakıp ne güzel masmavi bir gezegen demekten ibarettir..
                    iş güç yok abim kolluk kuvvetleri uykuda forumu bir dolanayım dedim..

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      iş güç yok abim kolluk kuvvetleri uykuda forumu bir dolanayım dedim..
                      freesky iyi has hoca ,fantezileri çok.beygir kesmeye yanına gelirse bir gün fantezi anlat bu konuda seni baş öğretmen beller eminim.

Yorum

• demobig
                        Aktif
                        • 02 Eylül 2009
                        • 203

cümleten günaydın
                        tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun...
                        bari bugün yükselsin borsa
                        Yemen yolu çukurdandır,
                        Karavanam bakırdandır,
                        Zenginimiz bedel verir,
                        Askerimiz fakirdendir...

Yorum

• freesky
                          Yasaklı
                          • 03 Mayıs 2009
                          • 112

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          freesky iyi has hoca ,fantezileri çok.beygir kesmeye yanına gelirse bir gün fantezi anlat bu konuda seni baş öğretmen beller eminim.

Onun kesimleri kacak oluyomus.... :081: :081: :081: :081: :081: :081: :081: :081: :081: :081:

Ama sektorde isminin agirligi var, uygun ve temiz kesimcileri tanir illaki.....

Simurg Hocam, belki verdigim ornekten dolayi meramimi tam olarak aktaramadim da....bu basogretmenlik meselesinin bir temeli var mi, onu anlamaya calisiyordum....Yani meclis karrai vs olabilir mi arkasinda....? Yoksa bir tane yaranmaya calisan gazeteci, sairin uydurmasi bir title midir? Hani abartmada sinir yok ya, biliyorsunuz..Bize yillarca "Atam, sen kalk da ben yatam" diye siirler okuttular....Bu basogretmenlik de belki bir sairin, paye alabilmek adina uydurdugu bir mevzu olabilir mi dedim....

Sizin gorusunuze saygim sonsuz olmakla beraber, binlerce yillik tarihimizde bize baska isik tutan, yok gosteren olmadi mi diyonuz yani???? bi tek isik tutucu, yol gosterici mi cikti onca binyillik tarihimizde?....ona da basogretmen mi dedik? Dediigm gibi, abarti ve zorlama olunca insanin objektiflik hissi zedeleniyor.dogru olana da supheyle, temkinle yaklasmaya basliyor.....Keske daha makul seviyelerde anlatilabilse tarihimiz, kulturumuz....Birisi birsey

Keten'im, yanik helvam, bu durumda ergenekon'dan cikarken bize yol gosteren, isik tutan Asena'nin durumu ne olacak?? Sakat is yani.... Heralde bu aralar Engin Ardic'i fazlaca okuduk....Azcik ara vermek bunyeye iyi gelebilir. Ama ben her okudugum yazidan oyle pat diye etkilenecek (hatta anlayacak) kapasiteye sahip degilim, biraz yavas bizim islemci....zaman aliyor...

Mesele uzayacak gibi endisesindeyim. O zaman Dersim'i nereye koyacas turu sorular sormayacam... Sustum.. Ben de Simurg Hocam'in ve diger hocalarimizin ogretmenler gununu bir defa daha kutluyorum.

slm ve muhabbetle,

freesky

PS: Fahri doktora isi zaten geyigin ELK versiyonu hocam...Bizim 12 senemizi aldi o is..Varmi oyle rektorle iki cayicip, yemek ismarla..Arkasindan dr ol...yemesler..kaldi ki, ben is basvurularinda online master'lari bile kafadan eliyorum...bence sisirme cunku... slms...

Yorum

• romans
                            Aktif
                            • 04 Mayıs 2009
                            • 299

günaydın, öğretmenler günü kutlu olsun.

Yorum

• SÜRGÜNEFE
                              Tecrübeli
                              • 20 Ağustos 2010
                              • 1442

Günaydın keyborsa

Yorum

• GÜKO25
                                Ankara sponsoru
                                • 02 Eylül 2009
                                • 11867

GÜnaydin arkadaŞlar...
                                Mevlana der ki;

Yorum

Working...
                                X

Debug Information