Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Celha ve ditas ey ziplarmi acabaMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
vala billaaa talllaradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterönümüzdeki bi kaç ay
HER GÜN TAVAN TAVAN GİTÇEK 5/10 TANE NOKTA ATIŞI HİSSE
RECA EDİYORUM

40 yılın başı bi şi istedikk
o da olma dı :040::040::040:DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ben kaçar. iyi geceler arkadaşlar.
bu saatte değil daha erken gelinde (22:00 gibi) gündüz ki reel işlerden konuşamadığımız bir çok şeyi konuşalım.
kalın sağlıcakla."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Bende gİdİyom yatmaya bugÜn son dakkalarda aldiĞim senedİ belkİ rÜyamda tavana vurdururum haydİ İyİ geceler ...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada bugün 24 kasım öretmenler günü.başta ULU ÖNDER BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK olmak üzere ,keyborsa ailesinde bulunan tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım.saygılarımla.
Bugunmuydu yaw o??? :081: :081: :081: :081: :081:

Butun hocalarimizin ogretmenler gununu cani gonulden kutlar, nice mutlu ve basarili seneler dilerim.
Selam ve muhabbetle,
freesky
PS: Simdi bu polemik sebebi olmasin ama, Basogretmen muhabbetini bi turlu cozebilmis degilim. Ataturk'un hayatini sanirim en cok okuyanlardan biriyimdir bu alemde..Hayatinin herhangi bir safhasinda ogretmenlik yaptigini goremedim. Acaba harbokulunda filam derse girmis mi, bilen varmi aranizda? Yoksa fahri bir unvanmidir bu? Yani Ulu Onder'den once ulkede kimse kitap kalem gormemis, okuma yazma bilmiyormus da, O mu herkese sil bastan herseyi ogretmis? Iyi de taaa orhun Yazitlarindan filam bahsediliyor, Lidyalilar, Sumerler, Frigyalilar, Selcuklular, Osmanlilar, vs hepsi yalan mi aslinda???? 5-10 bin yil once taslara, duvarlara kazinan alfabelerden, yazitlardan bahsediyor elin oglu.....Piri Reis'in kac yuz yillik haritasi, Suleymaniye kutuphanesindeki binlerce yillik el yazmasi eserler, vs ne ayak??
Bu ne is peki???
Biz heralde yergide de, ovgude de bazen olcuyu bulmakta zorlaniyoruz...Azcik farkli dusunen birisini buldugumuzda da acimadan yapistiriyoruz yaftayi; "Seni Ataturk dusmani seniiiiii...."
PSS: Kimseye cevap yada igneleme niyetiyle yazmadim....40 yildir kafamda olan soru isaretlerinin disa yansimasi diyelim..... slm ile.....
Yorum
-
sn.freesky , öğretmenlik sadece derslere girilerek yapılmaz, bir toplumun ufkunu değiştren ,geleceğe hazırlayan bir kişyii en iyi ifade edecek kavram "eğitimci kişilik"tir. Kaldı ki baş öğretmen sıfatı şimdiki gibi maddi bir değer ve vasıfla verilmemiş olup bu ünvanın onurunu koruyacak ve hakedecek bir isme verilmiştir. Şimdi kolunu sallasan baş öğretmene ve uzaman öğretmene değiyor.freesky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugunmuydu yaw o??? :081: :081: :081: :081: :081:

Butun hocalarimizin ogretmenler gununu cani gonulden kutlar, nice mutlu ve basarili seneler dilerim.
Selam ve muhabbetle,
freesky
PS: Simdi bu polemik sebebi olmasin ama, Basogretmen muhabbetini bi turlu cozebilmis degilim. Ataturk'un hayatini sanirim en cok okuyanlardan biriyimdir bu alemde..Hayatinin herhangi bir safhasinda ogretmenlik yaptigini goremedim. Acaba harbokulunda filam derse girmis mi, bilen varmi aranizda? Yoksa fahri bir unvanmidir bu? Yani Ulu Onder'den once ulkede kimse kitap kalem gormemis, okuma yazma bilmiyormus da, O mu herkese sil bastan herseyi ogretmis? Iyi de taaa orhun Yazitlarindan filam bahsediliyor, Lidyalilar, Sumerler, Frigyalilar, Selcuklular, Osmanlilar, vs hepsi yalan mi aslinda???? 5-10 bin yil once taslara, duvarlara kazinan alfabelerden, yazitlardan bahsediyor elin oglu.....Piri Reis'in kac yuz yillik haritasi, Suleymaniye kutuphanesindeki binlerce yillik el yazmasi eserler, vs ne ayak??
Bu ne is peki???
Biz heralde yergide de, ovgude de bazen olcuyu bulmakta zorlaniyoruz...Azcik farkli dusunen birisini buldugumuzda da acimadan yapistiriyoruz yaftayi; "Seni Ataturk dusmani seniiiiii...."
PSS: Kimseye cevap yada igneleme niyetiyle yazmadim....40 yildir kafamda olan soru isaretlerinin disa yansimasi diyelim..... slm ile.....
Kafanızda elbetle buna benzer bir çok soru vardır şahsen ben merak ediyorum bu soruların dışında günümüz liderlerine habire fahri mahri , şovalye movalye gibi değişik ünvanlar yapıştırılırken cüppeyi giyince, madalyayı takınca kasılmaktan şekilden şekile giren kocaman adamlar hakkında da sorular var mı ?Elbette farklı düşüneleri Atatürk düşmanı gibi görmek izan dışıdır. Diğer bir husus burada toplumun anlayışını ya da düşünce tarzını sorgulamaksa bunu Atatürk örneği ile de yapmak izan dışıdır.Kafanızdaki 40 (kırk) yıllık soruya cevap vermek 1 mesajla olmaz farkındayım o da bizim acizliğimizdendir. Öğretmenler gününüz kutlu olsun....
Yorum
-
bu vakitte simurg agam uyanık,elbet iş neyim var.vesilesi ile tüm ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutluyorum,çok öpüyorum gözlerinden....
len friski ögretme işi egitme işi ruh işidir,eline tebeşir almadı aha ögretmiyor demek dünyaya uzaydan bakıp ne güzel masmavi bir gezegen demekten ibarettir..su akar yolunu bulur..
Yorum
-
iş güç yok abim kolluk kuvvetleri uykuda forumu bir dolanayım dedim..vmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu vakitte simurg agam uyanık,elbet iş neyim var.vesilesi ile tüm ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutluyorum,çok öpüyorum gözlerinden....
len friski ögretme işi egitme işi ruh işidir,eline tebeşir almadı aha ögretmiyor demek dünyaya uzaydan bakıp ne güzel masmavi bir gezegen demekten ibarettir..
Yorum
-
freesky iyi has hoca ,fantezileri çok.beygir kesmeye yanına gelirse bir gün fantezi anlat bu konuda seni baş öğretmen beller eminim.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriş güç yok abim kolluk kuvvetleri uykuda forumu bir dolanayım dedim..
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfreesky iyi has hoca ,fantezileri çok.beygir kesmeye yanına gelirse bir gün fantezi anlat bu konuda seni baş öğretmen beller eminim.
Onun kesimleri kacak oluyomus.... :081: :081: :081: :081: :081: :081: :081: :081: :081: :081:
Ama sektorde isminin agirligi var, uygun ve temiz kesimcileri tanir illaki.....

Simurg Hocam, belki verdigim ornekten dolayi meramimi tam olarak aktaramadim da....bu basogretmenlik meselesinin bir temeli var mi, onu anlamaya calisiyordum....Yani meclis karrai vs olabilir mi arkasinda....? Yoksa bir tane yaranmaya calisan gazeteci, sairin uydurmasi bir title midir? Hani abartmada sinir yok ya, biliyorsunuz..Bize yillarca "Atam, sen kalk da ben yatam" diye siirler okuttular....Bu basogretmenlik de belki bir sairin, paye alabilmek adina uydurdugu bir mevzu olabilir mi dedim....
Sizin gorusunuze saygim sonsuz olmakla beraber, binlerce yillik tarihimizde bize baska isik tutan, yok gosteren olmadi mi diyonuz yani???? bi tek isik tutucu, yol gosterici mi cikti onca binyillik tarihimizde?....ona da basogretmen mi dedik? Dediigm gibi, abarti ve zorlama olunca insanin objektiflik hissi zedeleniyor.dogru olana da supheyle, temkinle yaklasmaya basliyor.....Keske daha makul seviyelerde anlatilabilse tarihimiz, kulturumuz....Birisi birsey
Keten'im, yanik helvam, bu durumda ergenekon'dan cikarken bize yol gosteren, isik tutan Asena'nin durumu ne olacak?? Sakat is yani....
Heralde bu aralar Engin Ardic'i fazlaca okuduk....Azcik ara vermek bunyeye iyi gelebilir. Ama ben her okudugum yazidan oyle pat diye etkilenecek (hatta anlayacak) kapasiteye sahip degilim, biraz yavas bizim islemci....zaman aliyor...

Mesele uzayacak gibi endisesindeyim. O zaman Dersim'i nereye koyacas turu sorular sormayacam... Sustum.. Ben de Simurg Hocam'in ve diger hocalarimizin ogretmenler gununu bir defa daha kutluyorum.
slm ve muhabbetle,
freesky
PS: Fahri doktora isi zaten geyigin ELK versiyonu hocam...Bizim 12 senemizi aldi o is..Varmi oyle rektorle iki cayicip, yemek ismarla..Arkasindan dr ol...yemesler..kaldi ki, ben is basvurularinda online master'lari bile kafadan eliyorum...bence sisirme cunku... slms...
Yorum
-
GÜnaydin arkadaŞlar...Mevlana der ki;
Yorum
Yorum