5,50 geÇerse epey gİder bence
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bi gün keten abi de çimbetonda 2 tur attydı.bende peşine takılayım dediydim 5 bin tl kol kestiydim
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
garan da macd ı hiç beğenmedim.yeniden basabilir gibi algıladımBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
fazla dönmek iyi değildir zatennnn :::::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 tur döndüm onda yeter abv.
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
keten el aşık atarsan böle yer adamı iştebogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbi gün keten abi de çimbetonda 2 tur attydı.bende peşine takılayım dediydim 5 bin tl kol kestiydim

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolg abi senin intemin bayağı sağlam duruyoo bu havada ... oratalık durulursa ne eder ozamanMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Dolar için direnci gecti diyebilirmiyiz. Forumda başka bir konuda 1.8622 direnc yazıyordu yanılmorsam.1.92 lere yolculuk başladımı acaba ?simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
usd/tl
Yorum
-
tüm kabahat efekent abimin.çimbeton mu alsak demiştim.oda keten abi orda 3. turu atıyo demişti.keten abi de atıyorum atmasına ya her defasında uçurumun kenarına daha bi yaklasıyorum demişti
bende 35 tl den almaya basladım.sonra 30 tl den 29.28 derken 27 den kol kestim 
sonra 65 oldu o ayrı konu
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
OV olarak tutyorum svg gükoGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolg abi senin intemin bayağı sağlam duruyoo bu havada ... oratalık durulursa ne eder ozaman
bu ay başından beri DAR BOLL BANDI içinde hareket ediyor
hareketlenecek diye bekliyoruz hep beraber
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
(yenileme)fitch, fransa'yi notunu dusurebilecegi yonunde uyardi
uluslararasi kredi derecelendirme kurulusu
fitch, fransa'yi ''aaa'' olan uzun vadeli kredi notunu dusurebilecegi yonunde
uyardi.
Kurulustan yapilan aciklamada, istikrarli ve genis vergi tabani ile
desteklenen, ekonomisi cesitlilik arz eden fransa'nin ''aaa'' olan kredi notunu
halihazirda hak ettigine dikkat cekilerek, ancak avro bolgesi'ndeki borc krizinin
derinlesmesi halinde fransa'nin kredi notunun riske girebilecegi uyarisinda
bulunuldu.
Fransa'nin kamu borcunun gayrisafi yurtici hasilaya (gsyh) oraninin
2014'te yuzde 91,7'ye ulasarak tepe yapacagina isaret eden fitch, ulkenin butce
aciginin gsyh'ye oraninin ise 2013'de yuzde 4 olacagi tahmininde bulundu.
Fitch, hukumetin 2013 yilinda fransa'nin butce aciginin gsyh'ye oraninin
yuzde 3'e indirilmesi hedefi icin daha fazla ek tedbire ihtiyac duyulabilecegine
dikkat cekerek, fransiz hukumetinin acikladigi mali tedbirlerin, hukumetin mali
konsolidasyon programinin kredibilitesini guclendirecegini vurguladi.
Ote yandan uluslararasi kredi derecelendirme kurulusu moody's de
pazartesi gunu benzer gerekcelerle fransa'yi notunu dusurebilecegi yonunde
uyarmisti.
-aa-
Yorum
Yorum