Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
IMKB Endeksi 60300 seviyesinden geçen düşen paralel kanal direncinin üzerinde bir kapanış yapacak görünüyor. Bu durumda 61200 seviyesindeki kırmızı alçalan direnç test edilebilir. Aşağıda ise, kısa vadede 60300 seviyesini destek olarak izliyoruz. Genel olarak ise 58800 seviyesinde yeşil destek çizgisini kırması durumunda satış yapmakta fayda var çünkü bu durumda 58000 desteğine kadar düşüş oluşabilir.
Emdaş
Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
EFEKENT üstadın belirttiği paritedeki 1,3053 aşağı kırılmış görünüyor şuanda...
dolar da 1,802. tamam dolar da çıkış öngördük. çıksın ama endeksle beraber olmamalı bu. Ters korelasyon olmalı. bi yerden ters tokat gelecek ama hayırlısı bakalım.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Kontrat 72400 seviyesinden geçen düşen paralel kanal direncini kırdı ve 73600 seviyesindeki yatay direncini test ediyor. 73600 seviyesindeki yatay kırmızı direncin de kırılması durumunda 74700 seviyesindeki alçalan direnç çizgisi test edilebilir. 73600 direncinin üzerinde ilave uzun pozisyonlar açılabilir. 72400 seviyesi uzun pozisyonlar için stop loss olarak alınabilir.
Emdas
Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum