Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Endeks 59100 desteğinin altında seyirler oluşturuyor. Endeksin 59100 desteği altında kapatması durumunda ilk etapta 58000 seviyesindeki desteğe kadar gerileme görebiliriz. 59100 seviyesinin üzerinde tutunması durumunda ise 59500-59600 seviyesine doğru tepki olasılığı güçlenecektir.
Emdas
Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Başta SİMURG Hocam olmak üzere, Tüm Keyborsa yönetimine mail adresime doğum günü kutlama mesajı gönderdikleri için teşekkür ederim.Hep beraber nice yıllara.
Allah uzun sağlıklı ömürler versin... ben pek doğum günü şu günü bu günleri ile ilgilenmem aslen... kendi doğum günümüde hiç kutlayan olmamıştır...kutlanmasınıda istemem... her sene yaşlanıyoruz... bunun kutlanacak nesi var... diye düşünüyorum kendim...
kutlayana kutlamayana lafım yok yanlış anlaşılmasın...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Başta SİMURG Hocam olmak üzere, Tüm Keyborsa yönetimine mail adresime doğum günü kutlama mesajı gönderdikleri için teşekkür ederim.Hep beraber nice yıllara.
Mutlu yaslar dilerim Saglikla, huzurla insallah..
Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Dogum günün kutlu olsun, Allah uzun ve saglikli günler versin. Nice yillara.
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
bence piyasalar yarın bernarkenin agzından çıkacak olan parasal genişleme devam veya buna benzer bir cümlede kaldığı yerden devam edecektir dolar indexte bunu gösteriyor yarını görmek lazım bi bide dow açılış ve kapanışını
Yorum