Hisse_Trade 8

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFEKENT
    Kıdemli
    • 15 Mayıs 2008
    • 4329

parite 1,3215 desteğini kırdı. dxy +0,68.

büyük hesapta %80 nakitim.
    "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
    Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• EFEKENT
      Kıdemli
      • 15 Mayıs 2008
      • 4329

EGGUB analizimiz de çalıştı. geçde olsa. soran vardı kim hatırlamıyorum. hayırlı olsun.
      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
      Hint Atasözü

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        EGGUB analizimiz de çalıştı. geçde olsa. soran vardı kim hatırlamıyorum. hayırlı olsun.
        4 kademe de olsa değerlendirdim az önce abv.
        https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• ARTIK'ÇI
          kah yerde kah gökte
          • 02 Temmuz 2009
          • 914

Kap : Tav hava limanlari holding a.s. / tavhl [] ozel durum aciklamasi (guncelleme) 09.03.2012 12:31:31

kap : Tav hava limanlari holding a.s. / tavhl [] ozel durum aciklamasi (guncelleme) 09.03.2012 12:31:31

ozel durum aciklamasi (guncelleme)
          ---------------------------------------------------------------------------------------------

ortakligin adresi : Tav havalimanlari holding yonetim merkez binasi istanbul ataturk havalimani dis hatlar terminali (a kapisi vip yani) 34149 yesilkoy / istanbul / turkiye
          telefon ve faks no. : 0 212 463 30 00 / 2122 -- 0 212 465 31 00
          ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 0 212 463 30 00 / 2122 -- 0 212 465 31 00
          orjinal aciklamanin tarihi : 05.03.2012
          yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? : Hayir
          ozet bilgi : Ana sozlesme degisikligi - revize

---------------------------------------------------------------------------------------------
          aciklanacak ozel durum/durumlar:

Sirketimiz yonetim kurulu 02.03.2012 tarihli toplantisinda, sirket ana sozlesmemizin sermaye piyasasi kurulu duzenlemeleri ve kurumsal yonetim ilkeleri uyum kapsaminda ve sirket paylarinin geri alimlarina imkan taniyan hukumleri de iceren tadili yonunde karar almisti.

Yonetim kurulumuzca yapilan degerlendirmede komitelerin kurulmasi ilgili olarak ilave tadil ihtiyaci ortaya cikmis ve buna istinaden;

sirketimizin 08.03.2012 tarihli yonetim kurulu toplantisinda ana sozlesmesinin sadece 13, 34a, 34a.2., maddelerinin tadiline ve 34a.4., 34a.5 maddelerinin eklenmesine karar verilmistir. Ana sozlesme degisiklikleri, yasal izinlerin alinmasini takiben sirket genel kurulu'nun onayina sunulacaktir.

bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
          Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...

Yorum

• EFEKENT
            Kıdemli
            • 15 Mayıs 2008
            • 4329

garanda 6,44 kalın.
            Hint Atasözü

Yorum

• bogazici77
              .............
              • 11 Temmuz 2009
              • 1920

1675 den vermediğim mgrosu şimdi hiç vermem.pazartesi eksi gapmı + gapmı yallah tazyik yapçak bişi yok
              Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• tekdem
                Katılımcı
                • 12 Ocak 2010
                • 142

tspor stopmu yapalım ne yapalım

Yorum

• ARTIK'ÇI
                  kah yerde kah gökte
                  • 02 Temmuz 2009
                  • 914

Uploaded with ImageShack.us

TTRAK gunluk..2 li dip yapmis kisa vadede

Yorum

• GÜKO25
                    Ankara sponsoru
                    • 02 Eylül 2009
                    • 11845

tspor satmayacam seniiiiii inattt ettimmmmmm
                    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• bogazici77
                      .............
                      • 11 Temmuz 2009
                      • 1920

benim mgrosta ettiğim gibi mi
                      Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• tekdem
                        Katılımcı
                        • 12 Ocak 2010
                        • 142

güko kardeş bir inatlaşan benle sen kaldık galiba )

Yorum

• ARTIK'ÇI
                          kah yerde kah gökte
                          • 02 Temmuz 2009
                          • 914

iste IHMAD gibi kagitlarin beklentisi trilyonlar olsa ne olur..Yatirimci psikoljisi ile oynuyorlr..Adami deli ederler..Girmemek lazim.COk sukur ki dun % 75 lik kismini vermistim..

Yorum

• bogazici77
                            .............
                            • 11 Temmuz 2009
                            • 1920

tsporda 1447 destek.1605 direnç korkulacak bşi yok tekin bey hemen panik etmeytin

Yorum

• GÜKO25
                              Ankara sponsoru
                              • 02 Eylül 2009
                              • 11845

Kap : Sekerbank t.a.s. / skbnk [] kupon odemesi 09.03.2012 16:21:55
                              kupon odemesi

ortakligin adresi : Buyukdere cad. No: 171 metrocity is merk. A-blok 34330 esentepe - mecidiyekoy - istanbul
                              telefon ve faks no. : ( 0 - 212 ) 319 70 00 - ( 0 - 212 ) 319 73 79
                              ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : ( 0 - 212 ) 319 70 00 - ( 0 - 212 ) 319 70 41
                              yapilan aciklama guncelleme mi? : Hayir
                              yapilan aciklama duzeltme mi? : Hayir
                              yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? : Hayir
                              konuya iliskin daha once yapilan ozel durum aciklamasinin tarihi : 12.12.2011
                              ozet bilgi : Bankamizca ihrac edilen 18 ay vadeli trsskbk91212 isin kodlu tahvilin 5. Kupon faiz orani %2,48 olarak belirlenmistir.

borclanma aracinin isin kodu : Trsskbk91212
                              kupon odeme tarihi : 11.06.2012
                              kupon faiz orani : %2,48
                              kupon odeme tutari : -
                              kacinci kupon odemesi oldugu : 5

bankamiz tarafindan ihrac edilen 18 ay vadeli trsskbk91212 isin kodlu tahvilin 5. Kupon odeme donemine iliskin faiz orani %2,48 olarak belirlenmistir.
                              --------------------------------------------------------
                              Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                              Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• EFEKENT
                                Kıdemli
                                • 15 Mayıs 2008
                                • 4329

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                tspor satmayacam seniiiiii inattt ettimmmmmm
                                Yahu %1 düştü diye ne bu panik anlamadım 14,30 da desteği
                                Hint Atasözü

Yorum

Working...
                                X

Debug Information