Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
elimde deniz vardı biraz verdim gittiMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
simurg üstada teşekkürler....GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterelimde deniz vardı biraz verdim gittiMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
deniz yapacağını yaptı , düşen piyasada. karda olanlar kar stop edebilir....ben ne yaparım sormayın...
düşüş halinde kırın mırın istemem...
Yorum
-
nasıl anlamadım. deniz satıp egeen mi aldın? seni çakal seniiii.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterelimde deniz vardı biraz verdim gitti
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
578 den biraz garanlandık kısmette ne var bakalım ...Mevlana der ki;
Yorum
-
garanı egen diye okuyanıda ilk kez gördüm duydum ::::::::::::::::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternasıl anlamadım. deniz satıp egeen mi aldın? seni çakal seniiii.
))))))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
madem tepki alımı istiyen yoksa 50,000 i öpmeden tepemeyiz diyenler el kaldırsın...Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a
kayıpsız günler...
tepki alımını istiyenler el kaldırsın....

" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
Yorum