nasılsınız arkadaşlar
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
İnŞallah yararlanan olmuŞtur arkadaŞlarkenimiç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaprk harekete baŞliyacak sankİ
Yorum
-
Bbu havada nasıl olalım ki sn. deniz. sağlığımız varya, ona şükür._deniz_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternasılsınız arkadaşlar
Yorum
-
(yenileme) pharmasset, gilead sciences'in 11 milyar dolarlik satinalma teklifi konusunda anlasmaya vardi *
princeton merkezli hepatit c ilaclarini gelistiren pharmasset inc'nin
kaliforniya merkezli gilead sciences inc tarafindan 11 milyar dolara satin
alindigi bildirildi.
Anlasmanin pharmasset yonetim kurulu tarafindan onaylandigi, anlasmanin
cuma gunku kapanis fiyati olan 69.02 dolar uzerinden yaklasik iki katindan
daha fazla oldugu belirtildi.
-matriks-
Yorum
-
hocam krtek ve menderes bu ortamlarda ideal seçim olabilecek senetlerSÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBbu havada nasıl olalım ki sn. deniz. sağlığımız varya, ona şükür.
Yorum
-
-
Ah Cemas vah Cemas..emren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkenimic hocam cemas hakkında yorm alabilirmiyim
Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
bu forumdaki yorum yapacak en son kişilerden biriyim sayın arkadaşım ve de hoca değilim bu konuda.cemaş bedelli vermişti bildiğim kadarıyla, ve de cemaş hareketini geçen sene çekmişti, gördüğüm kadarıyla da yön aşağı gibi ama takdir sizin, ben yaprak aldım çünkü taban oluşumu bitti ve trendi yukarı yönlü benceemren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkenimic hocam cemas hakkında yorm alabilirmiyim
Yorum
-
Yorum