Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
etyat dün maximal 0,97 kapatmalı imiş 0,99 kapatmışlar. bugün 1,02 maximal rakam. 1,05 tavanda. ağalar almış eline sazı çalıyor. teknik dinlemiyorlar. kendileri bilir. Ben bilmem
Manipülatif hisselerin ağa babalarından kendileri... hareketleri aldatıcı ve yanıltıcı olabilir...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
ahhh yaa bisas işte. akşam bunu inceledim. hatta hançer formasyonundan kurtuluyor yazacaktım. böyle böğrüne hançer saplanmışları yazmak istemiyorum ama. gidiyor işte bi şekilde. neyse biz adam akıllı senetlere bakalım.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
ahhh yaa bisas işte. akşam bunu inceledim. hatta hançer formasyonundan kurtuluyor yazacaktım. böyle böğrüne hançer saplanmışları yazmak istemiyorum ama. gidiyor işte bi şekilde. neyse biz adam akıllı senetlere bakalım.
aman hocam uçuk kaçık senetlere ben bakıyorum zaten sen bari adam akıllı olanlara bak...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
1,01 den girdim 4 -5 kademeye razıyım ama direnç kaçtı hatırlamıtorum
direnç 1,01 di daha önce iki kere denemiş ve geçememişti bu üçüncü deneyişi İnşallah geçer...
hisse manipülatif bir hisse... direnç mirenç te hikaye eğer götüreceklerse yıkar geçerler hiç problem değil onlar için...
zaten büyük ihtimalle bu direncide onlar belirleyip direnç yapıyordur... kendi dirençleri yani... hiç olmadı 1,01 deki yazdırdıkları satışların çoğunu iptal edip kalanını çiziverirler... olur biter... ama geçirmeyi düşünüyorlarsa işte... gelde şimdi çakalın aklında ne olduğunu bil...
Yorum