Hisse_Trade 8

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • asa670892
    Tecrübeli
    • 18 Kasım 2011
    • 517

aslan yine 65 e geldi yaf.DÜn az kalsın 50 den veriyodum emri onaylaycakken iptal ettiydim....

Yorum

• bogazici77
      .............
      • 11 Temmuz 2009
      • 1920

aslan 65 oldu benim ökkküz yüzüme bakıo satsam 80 olur.satmam spek hiç bosuna benimle oynaşma
      Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• SÜRGÜNEFE
        Tecrübeli
        • 20 Ağustos 2010
        • 1442

kolaygele arkadaşlar

Yorum

• asa670892
          Tecrübeli
          • 18 Kasım 2011
          • 517

Yahu bir de şu burce 12 lere gelse borsadaki anaparamı kurtarcam.Hep zarar hep zarar bıktım vallahi.Ama tecrübezlik işte borsa nın be sinden anlamıyoken endeks 70.000 deyken ilk defa borsaya girersen böye olur tabi.

Yorum

• SÜRGÜNEFE
            Tecrübeli
            • 20 Ağustos 2010
            • 1442

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Soru: 1 günde en fazla kaç tavanınız oldu?
            benimde üst üste 8 seans oldu enfazla yanlız tek senette

Yorum

• Tnaaa28
              Analizci
              • 18 Ağustos 2011
              • 1334

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              aslan 65 oldu benim ökkküz yüzüme bakıo satsam 80 olur.satmam spek hiç bosuna benimle oynaşma
              bende senin gibi diyordum.. inatlaştık sat dedi satmam dedim.. lenn dedi bak hazır yükseltiyom kağıdı sat beni dinle.. satmam dedim... öylemi dedi .. öyle dedim... görürsün sen dedi.. bak sana nasıl poz kapattırıyom... ve sonuç... tabikide sattım... belkide silkelendim...

spekle fazla inatlaşmakta iyi olmuyo...
              " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• EFEKENT
                Kıdemli
                • 15 Mayıs 2008
                • 4329

Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                bende senin gibi diyordum.. inatlaştık sat dedi satmam dedim.. lenn dedi bak hazır yükseltiyom kağıdı sat beni dinle.. satmam dedim... öylemi dedi .. öyle dedim... görürsün sen dedi.. bak sana nasıl poz kapattırıyom... ve sonuç... tabikide sattım... belkide silkelendim...

hangisinden silkelendin. avgyo mu?
                "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• GÜKO25
                  Ankara sponsoru
                  • 02 Eylül 2009
                  • 11992

FMIZP'ın temettü ödemesi 20 Şubat Hisse başına brüt 0,578 kuruş nakit temettü ödeyecek olan Federal-Mogul 20 Şubatta dağıtıma başlayacağını duyurdu...

17.2.2012 - 14:56 Şirketten KAP'a gönderilen açıklama şöyle: Ortaklığımız 2011 yılı mali tablolarında net kar oluşması durumunda, oluşacak karın tamamını nakit dağıtmak üzere karar almış ve ilgili Yönetim Kurulu kararı 01 Şubat 2012 tarihinde kamuyu aydınlatma platformu aracılığı ile ortaklarımıza duyurulmuştu.

Ortaklığımız, 31 Ocak 2012 tarihinde 2011 yılı denetimden geçmiş mali tablo ve dipnotlarını kamuya açıklamış ve bu tablolar baz alınarak, 17 Şubat 2012 tarihli 2011 yılı olağan genel kurulunda ortaklarımızın onayına sunulacak olan kar dağıtım tablosu hazırlanmıştır.

İlgili tablo ve oranlar ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Sermaye Piyasası Kurulu kar dağıtım zorunluluğunu kaldırmış olup, 1. temettü oranının ortaklıklar tarafından belirlenmesi gerektiği yönünde açıklama yapmıştır.

Ortaklığımız oluşacak karın tamamını dağıtmaktadır. 1.temettü oranı önceki seneye paralel olarak %20 olarak hesaplanmıştır.
                  Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                  Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• ataman
                    Bağımlı
                    • 21 Mayıs 2009
                    • 412

Soru: 1 günde en fazla kaç tavanınız oldu?
                    bir günde değil ama birkaç gün boyunca her gün, günde iki tavan yapmıştım...
                    2005 yılı yaz aylarıydı... temmuz olabilir sanırım..
                    bir iki senette yakanmışım..ortalama yapıp kurtulma planları yaparken..
                    portföyde sadece 360 lira vardı..2.60 tan 138 adet bjkas almıştım...
                    günlerce seans açılır açılmaz tavan yaptı..21.00 lira iken satmıştım..
                    360 liraya karşılık 2500 lira civarı kâr olmuştu....
                    hemen herşeyi bırakıp altınoluk'a tatile gitmiştim..:081:
                    ama meges aldığımda da bir kaç tavan gördüm..
                    hiç unutmam o gün göreve il dışına çıkmıştım..
                    döndüğümde ocağım batmıştı..dip dip yapmaktan gözümü açamamıştım..
                    gerçi sonunda meges , az bi sıyrıkla atlatmıştım.. uzun zaman ve uzun uğraşı sonunda...

eee borsa bu....her şey olur...
                    hem de imkb.... i ve b harfleri var ya.. ondan dolayı ara sıra ib..lik oluyor.. ;)
                    sonunda gidiş O'nadır...

Yorum

• Tnaaa28
                      Analizci
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1334

hangisinden silkelendin. avgyo mu?
                      sanal pozu kapattım yeniden giriş için izliyorum... acısını çıkarmadan bırakmam...

3-4 kademe kardan yer benim için en fazla ama kağıdı sonradan analiz yapma kararım isabetli olmadı...Galip ağanın 7,000,000 lot satacağı tuttu.. satıp satıp haber yolluyor kap a şu kadar lot bu gün sattım diye...

napalım...
                      " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• kenimiç
                        haberci
                        • 25 Kasım 2009
                        • 1140

sÜrgÜnefe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        benimde üst üste 8 seans oldu enfazla yanlız tek senette
                        usak mi acaba hocam

Yorum

• GÜKO25
                          Ankara sponsoru
                          • 02 Eylül 2009
                          • 11992

radyolog abi finbn duruyomu ...
                          Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                          Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• SÜRGÜNEFE
                            Tecrübeli
                            • 20 Ağustos 2010
                            • 1442

kenimiç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            usak mi acaba hocam
                            denizbank

Yorum

• kenimiç
                              haberci
                              • 25 Kasım 2009
                              • 1140

tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              bende senin gibi diyordum.. Inatlaştık sat dedi satmam dedim.. Lenn dedi bak hazır yükseltiyom kağıdı sat beni dinle.. Satmam dedim... öylemi dedi .. öyle dedim... Görürsün sen dedi.. Bak sana nasıl poz kapattırıyom... Ve sonuç... Tabikide sattım... Belkide silkelendim...

ya Üstadim sİz edebİyatÇimisiniz, İstedİĞİnİ bu kadar gÜzel anlatan Çok az İnsan gÖrmÜŞÜmdÜr....

Yorum

• bogazici77
                                .............
                                • 11 Temmuz 2009
                                • 1920

dünya kadar kağıdım var bitanesi temettü vermeyeckmi be ya
                                Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information