IMKB endeksinde 60600 seviyesini kırması durumunda yukarı yönlü 61500 direncine doğru hareket görebiliriz. Ancak 60600 direncini kırmakta güçlük çekmesi durumunda ise yeniden 59600 kısa vadeli yükselen çizgisine geri dönüş yapabilir. 60600 seviyelerinde kar satışı yapılabilir, kırması durumunda yeniden alım yapılmalı.
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bu gene yukarı alacak ta bu gaplar nolcak onu merak ediyomBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bişey kazanmadık ki ne yiyelim daha yemeği haketmedik.dün akşam çok masraf ettik.malum sevgililer günüydü
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbişey kazanmadık ki ne yiyelim daha yemeği haketmedik.dün akşam çok masraf ettik.malum sevgililer günüydü
harca paraları mezara mı götürcen

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Benim gibi yap masraf yapmazsin. Tam o gün is seyahatine cik. Bak ben dün sabah erkenden ciktim ve bugün gece eve dönüyorum. Is isten gecmis oldu. k27bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbişey kazanmadık ki ne yiyelim daha yemeği haketmedik.dün akşam çok masraf ettik.malum sevgililer günüydü
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Yorum
-
haziranda düğün yapacam abi çok para lazım çook
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
hatunun suratını çekmektense para harcamayı tercih ederim.neyseki dün gece şekerpiliç tarafından finanse edildi.sponsorlarım benimDoppelAgent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim gibi yap masraf yapmazsin. Tam o gün is seyahatine cik. Bak ben dün sabah erkenden ciktim ve bugün gece eve dönüyorum. Is isten gecmis oldu. k27
Yorum
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaziranda düğün yapacam abi çok para lazım çook
bizi de çağırmıştın zaten demi
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
*İran, hollanda, yunanİstan, portekİz, İtalya, fransa ve İspanya'ya İhracati durdurdu- devlet televİzyonu(15/02/2012 - 14:08:30)Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum

Yorum