Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
benimkiler de gitti, bakalim alim firsati verecek mi?
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
iyi akşamlar tavancılar, çeşmeciler, vanacılar ve diğer herkes...
ulenn tavana giden bir kağıdım olmasını özledim bee... galiba galibi fazla zorlamamak lazım...
Tavani buluyorum da sonuna kadar istifade etmesini henüz ögrenemedim. Hepsini satmadim. Sonunda bu kadar düsecegini tahmin de edemedim. Bakalim yarin nasil devam edecek.
8 Şubat Çarşamba İMKB en çok para girişi olan hisseler
Para girişi olan hisse senetlerinin hesaplanmasında, bir gün öncesine göre işlem miktarı (lot) %30'dan fazla artan ve aynı zamanda ağırlıklı ortalaması %3'ten fazla değişen hisseler dikkate alınmıştır.
------------------
8 Şubat Çarşamba İMKB en çok para çıkışı olan hisseler
Para çıkışı olan hisse senetlerinin hesaplanmasında, bir gün öncesine göre işlem miktarı (lot) %30'dan fazla artan ve aynı zamanda ağırlıklı ortalaması %3'ten fazla değişen hisseler dikkate alınmıştır.
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Euro Trend Yatırım Ortaklığı A.Ş, şirket sermayesini %100 bedelli artırarak 13.176.429'dan 26.352.859 TL'ye yükselteceğini açıkladı.
8.2.2012 - 17:18
Şirketten KAP'a gönderilen açıklama şöyle: Şirket yönetim kurulu üyeleri şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır.
1) Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin 50.000.000-TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalınarak, bedelli % 100 oranında 13.176.429,78-TL nakit karşılığı artırılarak 26.352.859,56-TL'ye çıkarılmasına,
2) Şirket ortaklarımızın sermayedeki payları oranında yeni pay alma hakkını kullanmalarına,
3) Yeni pay alma hakkı kullanımında 1 TL nominal hissenin satış fiyatının 1 TL olmasına,
4)Ortakların yeni pay alma haklarını kullanmalarından sonra kalan hisselerinin "Borsada Satış Yöntemi" ile borsada oluşacak fiyattan satılmasına ve bu işlem için Euro Yatırım Menkul Değerler A.Ş ile sözleşme imzalanmasına,
5)Yapılacak bedelli sermaye artırımında, pay sahipleri tarafından kullanılmayan rüçhan haklarından geriye kalan miktarı ,artırılan sermaye miktarına ulaşıncaya kadar Şirketimiz A Grubu imtiyazlı paylara sahip ana ortağı Sn.Mustafa ŞAHİN tarafından verilen taahhüt ile satın alınmasına ,
6)KAP'da gerekli duyuruların yapılmasına ve Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmasına Oy birliği ile karar verilmiştir
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
eurotrend yatırım ortaklığının bedelli artırımı haberinden sonra nasıl bir hareket gelmesi beklenmelidir.Lütfen yardımcı olun ellimde 15000 lot var ve bedelliye katılacak param yok.Bedelliye etyat yukarı mı yapar yoksa tam tersi aşağı mı salınır.Benim gibi bedelliiye katılmak istemeynler satar hisse aşağı mı gelir ??? yardım lütfen...
eurotrend yatırım ortaklığının bedelli artırımı haberinden sonra nasıl bir hareket gelmesi beklenmelidir.Lütfen yardımcı olun ellimde 15000 lot var ve bedelliye katılacak param yok.Bedelliye etyat yukarı mı yapar yoksa tam tersi aşağı mı salınır.Benim gibi bedelliiye katılmak istemeynler satar hisse aşağı mı gelir ??? yardım lütfen...
Bu haberlerle hissede yükseliş beklentisi olur genelde ve yükselirler büyük ihtimalle ... maliyeti alt fiyatlardan olan ve bedelliye girmek istemeyen yatırımcılar muhtemel olabilecek yükselişte satmayı tercih edebilirler...beklemek yada satmak kişilerin kendi tercihleridir...
Yorum