Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
italya fazla konuşuldu ve alışıldı,çok ekstra bir durum çıkmazsa piyasada italyadan olumsuz haber bekliyor zaten...şu an baktıkları,ucundan az az tırtırlayarak dayanıp dayanamayacagını görmek istedikleri fransa..dedigim gibi onuda tırtıklıyorlar zaten 1 ahftadır.piyasa üzerinde fransa hakkında olumsuz görüşler daha etkili olacaktır...fransa sonrası orta vadede bazı abd bankaları dolayısı ile abd ekonomisi tekrar gündeme gelebilir..uzun vadede ise ihracat yapamaması nedeni ile topun agzına almanya ve yaklaşık aynı vakitler olabilecegini tahmin ettigim şekilde çin devreye girebilir(yani topun agzına gelebilir)....o vakte kadar türkiyeyi sormayın,arada ezilir gider..bu döngü inşallah yumuşak süreçlerle gerçekleşirki,bizim siyasiler akıllanırlar(üretim yatırımı ve tarım geliştirilmesi) ve bogazımıza ilmik geçmeden orta hasarlarla atlatırız işi....
bu derinlik vs üzerinden grafik,indikatör filan yapamıyosun degilmi??
matriks gold dışında senin alışkın olduğun indikatörleri hiçbirinde yapamazsın.
haa dataları indirebiliyorsan metastocka atıp orada çalışabilirsin. ama bu seferde metastock öğrenmen gerekecek. martiks gold 100 TL idi bildiğim kadarıyla. ben aylık 250bin over üzerine çıkarım dersen bedava veren aracı kurumlar var.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum