Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bu Şampİyonluk kupasini cİmboma verecekeler yoksam ::))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
kenanji en son sen gömmüştün paraları cimbom demi allah bereketini versin ......
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Sayın güko25 brsan takibinizdeydi yanılmıyorsam bende takipteyim daha çok bekletecekmi acaba sizin o taraftan nasıl gözüki
ben brsanları 20.70 aldım 21.85 den verdim gitti
Mevlana der ki;
herkes sattığı senedi yazıyo iymiş bide alırken yazılsa ne güzel olur belki bizde fayadalanırızzz haydin kendinize iyi bakın arkadaşlar.....
Mevlana der ki;
Forumda hata mi var? Kontrol paneline basinca kayit olmus oldugum topicleri göstermiyor.
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Forumda hata mi var? Kontrol paneline basinca kayit olmus oldugum topicleri göstermiyor.
Yeni mesaj gönderilmediyse görünmeyebilir. "Abonesi olduğunuz Konuları görmek için tıklayınız" yazan yere tıklayınca yeni mesaj olmasa da görüntülenmesi gerekir.
Yorum