Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
skplc gidiyoda banvt niye gitmiyo onlar piliç deyilmiiiii :::)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
[QUOTE=EFEKENT;404197]biri adı üstünde şeker gibi
diğeri bandırılmış
neye bandırılmış belli değil [/QUOT
şeker meker hikaye sen bir el atsan varya uçar geider ... :)
Mevlana der ki;
dostlar amaç para kazanmaksa herkes sabırlı ve sistemli olmak zorunda. Çok yazılıp çizilmesi ya da eskisi gibi her gün tavan gidecek senetleri buraya döşememiz hiç bişey ifade etmiyor. Hepimiz biliyoruz ki bu topikte ciddi anlamda tavan tespiti yapsak bizim için çok zor değil... Topiğe katılım az da olsa verimli geçmesi bizim için esastır. Kimi üylerimiz bunu zor farkediyor açıkçası. Son bir ayda 55.500 hedefle aldğım malların çoğunu çok eksiye düşememe rağmen sistemim gereği stoplamadım ve karla çıktım çok şükür...Şimdiki stratejimi dün akaşm grafikte verdim. Düzletmelerle ve tutunma çabaları ile gececek bir hafta beklkiyorum. Yeni amal alamk için düşüşleri fırsat olarak görüyorum.
KAP : GALATASARAY SPORTIF SINAI VE TICARI YATIRIMLAR A.S. / GSRAY [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GUNCELLEME) 24.01.2012 1
KAP : GALATASARAY SPORTIF SINAI VE TICARI YATIRIMLAR A.S. / GSRAY [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GUNCELLEME) 24.01.2012 15:44:46
OZEL DURUM ACIKLAMASI (GUNCELLEME)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ORTAKLIGIN ADRESI : ALI SAMI YEN SPOR KOMPLEKSI TURK TELEKOM ARENA HUZUR MAH.SEYRANTEPE-ISTANBUL
TELEFON VE FAKS NO. : 212 305 1902/212 305 1948
ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 212 305 1902/212 305 1948
ORJINAL ACIKLAMANIN TARIHI : 23 OCAK 2012
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? : HAYIR
OZET BILGI : XHERDAN SHAQUIRI TRANSFER GORUSMELERI
---------------------------------------------------------------------------------------------
ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:
23 OCAK 2012 TARIHINDE TRANSFERI ICIN RESMI GORUSMELERE BASLAMIS OLDUGUMUZU BILDIRDIGIMIZ PROFESYONEL FUTBOLCU XHERDAN SHAQUIRI VE KULUBU F.C. BASEL ILE ANLASMAYA VARILAMAMIS VE GORUSMELER SONLANDIRILMISTIR.
BU HABERIN KAP 'IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK'I TIKLAYINIZ!
Yorum