Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
soğukta fazla kalmışsın güko, kırılgan gördüm seni. ısın biraz.
ben -30 derecede yaşamış adamım soğuğa alışkınım kolay kolay krılmam sen merak etme dostum ::)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
S&p: Resesyon yasansa dahı almanya'da not ındırımı olası gorunmuyor
standard and pooor's'un ulke notları bolge baskanı morıtz krammer bıld
gazetesıne yaptıgı acıklamada almanya'da resesyon yasansa dahı kredı
derecelendırme kurulusunun bu yıl ıcınde bır not ındırımıne gıtmesının
olası gorunmedıgını soyledı.
Kramer konuya ılıskın acıklamasında "almanya'nın gorece olarak guclu
bır konumda oldugunu ve bu yıl bır not ındırımıne maruz kalmaksızın
resesyon yasayabılecegını dusunuyoruz" dedı.
-matrıks-
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
valla yapsa iyi olacak. onca emek boşa gider yoksa.
İnternet Sitemiz Message flagged
Wednesday, 18 January 2012, 9:05
Merhaba Arkadaşlar Bağlı olduğumuz Data-Center batmış. Bu nedenle internet sitemize ulaşamıyoruz. Arkadaşlar başka bir yerden servis almak için çabalıyorlar ancak, bilgilerimiz Data-Center'da olduğu için onların kısa bir faaliyete geçmesi gerekiyormuş... Şu internet işi bir yılı aşkın zamandır bize çıkartmadığı sorun kalmadı. Önce web tasarımcıları sorunları ve şimdi de servisler... Çaresiz bekleyeceğiz... Sevgilerimle...
Bir üyesi olduğum gruptan sabah aldığım mesajı sizlere aktardım....
Eğer 666 sitesinin servis sağlayıcıları Data-Center ise..... k9
Saygılarımla
talebe A-YI
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
ÇAĞLAYAN, "IRAK ELEKTRİK BAKANLIĞI, ENKA'NIN 235 MİLYON DOLARLIK ELEKTRİK SANTRALİ İHALESİNİ ONAYLADI" Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Irak Elektrik Bakanlığı'nın, ENKA'nın 235 milyon dolarlık elektrik santrali ihalesini, Sağlık Bakanlığı'nın da Dorçe firmasının 125 milyon dolarlık hastane yapım ihalesini onayladığını belirterek, ''Yani 1 günde yaklaşık 400 milyon dolarlık yatırım onaylanmış oldu'' dedi. AA (18/01/2012 - 11:34:42)
İnternet Sitemiz Message flagged
Wednesday, 18 January 2012, 9:05
Merhaba Arkadaşlar Bağlı olduğumuz Data-Center batmış. Bu nedenle internet sitemize ulaşamıyoruz. Arkadaşlar başka bir yerden servis almak için çabalıyorlar ancak, bilgilerimiz Data-Center'da olduğu için onların kısa bir faaliyete geçmesi gerekiyormuş... Şu internet işi bir yılı aşkın zamandır bize çıkartmadığı sorun kalmadı. Önce web tasarımcıları sorunları ve şimdi de servisler... Çaresiz bekleyeceğiz... Sevgilerimle...
Bir üyesi olduğum gruptan sabah aldığım mesajı sizlere aktardım....
Eğer 666 sitesinin servis sağlayıcıları Data-Center ise..... k9
Saygılarımla
talebe A-YI
ahah gitti grafikler.. tühh...
sağlam bir site bulun kendinize yahu...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum