nedense inanmıyorum bu yükselişlere.72 binden 49 bine düzeltme bitti desek ki dolar bazlı grafikte önemli bi fibo noktasından döndük yinede endekslerin yükselişleri için gerekli ortamın bulunmadığını düşünüyorum.sabah uyandığımızda iran hürmüz boğazını keserse abd de buna karşılık neyapar.hürmüz boğazından dünya petrol sevkiyatının %40 ı geçiyor.abd israle asker indiriyor bugün.bunları unutmamak lazım.burdan endks yukarı gidermi nekadar gider bilmem ama tek bildiğim şey büyük para denen kan emici bedavadan az pahalı olmadan verdiklerini geri almaz.kaldıki nerde 20 binlerde yaşadığımız o hacimli alışlar yukarı aşağı aksiyonlar nerde bugünler.çok dikkatli olmakta fayda var.buralar nazarımca yatırımcı olunacak yerler değil
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
Nerede bu millet nerede bu Efekent
seans başladı erkesler arazide bea
endeks salabilirmi aşşağı tikat et
pala kar zatışı yaparmı yapar bea

Şu an 7 kullanıcı var. (7 üye ve 0 konuk)
Tnaaa28 asa670892 bogazici77 gani mesut72 radyolog romans" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
1.58 den sattığım atlas ın haline bak peh anasınıBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
eğer birde kar ile de sattıysan isabet olmuş...bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.58 den sattığım atlas ın haline bak peh anasını
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
iyi kar ettiydim etmesine de bir başka şelalede hepsinin fazlasını geri verdiydim.borsacıların hazin sonu yaniBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
ABD, İRAN'IN DİNİ LİDERİ HAMANEY'İ HÜRMÜZ BOĞAZI KONUSUNDA UYARDI
ABD, İran'ın dini lideri Ayetullah Ali
Hamaney'e gizli kanallarla mesaj göndererek, Hürmüz Boğazı'nı kapatmanın ABD'nin
"kırmızı çizgisini" aşmak olacağını bildirdi.
New York Times'ın haberinde, Amerikalı hükümet yetkililerinin İran'ın
Hürmüz Boğazı'nı kapatması halinde kırmızı çizgiyi geçeceğini açıkça ifade ettiği
hatırlatıldı.
ABD'de Barack Obama yönetimi yetkililerinin gizli kanallarla ilettiği
mesajda, İran'ın böyle bir davranışının ABD'nin karşılık vermesine yol
açabileceği uyarısında da bulunuldu.
Yetkililer, iki hükümet arasındaki temasın nasıl kurulduğunu ve İran'ın
cevap verip vermediğini açıklamadı.
Hürmüz Boğazı'ndan günde, dünyadaki petrol ticaretinin yaklaşık beşte
biri, 16 milyon varil petrol geçiyor.
ABD, nükleer programı nedeniyle İran'a petrol ambargosu uygulama kararı
almıştı. İran, buna karşılık Hürmüz Boğazı'nı kapatma tehdidinde bulunmuştu.
Amerikalı üst düzey yetkililer Hürmüz Boğazı'nın kapatılmasını bölgede
gerilimi artıracağını vurgulamış, bunun "kırmızı çizgileri" olduğunu
belirtmişti.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
3 ayda 250 bin tl işlem hacmi ve 3 bin tl zarar yazmısım.hesapta işlem yapmamaya söz vermiştim.kendi kararlarına uymuyorsan şemsiye açılır kurtuluşun yokBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
XU100 saatliklerde stopumuz 52249.
1. boşluk kapandı. 2. ve 3. boşluk var sırada.
saatlik duruşumuz hoş gelmedi bana.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
geldim geldim. işleri yoluna koydum. öğleden sonra daha yoğun oluyor reel işlerim. özellikle saat 16:00 dan sonra.Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNerede bu millet nerede bu Efekent
seans başladı erkesler arazide bea
endeks salabilirmi aşşağı tikat et
pala kar zatışı yaparmı yapar bea

Şu an 7 kullanıcı var. (7 üye ve 0 konuk)
Tnaaa28 asa670892 bogazici77 gani mesut72 radyolog romans"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
dolar yükselince efekent hocamın işleiri açılıyomuş
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
tam tersine dolar yükseldiğinde zayıflar. o zaman tahsilatlara saldırıyoruz. elde nakit olmalı. düştüğünde vur gözüne.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdolar yükselince efekent hocamın işleiri açılıyomuş
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
Bu palayı beklerkene uyuyacaz şimdi az kaldı...k28k28k28
haydi pala çek hareketi ya bas aşağı ya sür yukarı...
müşteriler azalmaya başladı gene sıkılan kaçıyor belkide uyumaya gidiyor...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
çok sıkıyor bu borsa çok.eskiden böle değildi huyu değişti.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum