Günaydın,bol ve bereketli kazançlar olsun.
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
hoş geldin...Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamlar hayırlı bol kazançlı tradeler...
Yorum
-
Günlük Bülten Yeni yıl tatili nedeniyle ABD ve İngiltere borsaları da dahil olmak üzere bir çok borsanın kapalı olduğu dün İMKB-100 Endeksi düşük işlem hacmi ile yatay bir seyir izledi. Merkez Bankası'nın Dolara doğrudan müdahalesinin dün de sürmesine rağmen etkisi sınırlı kalırken, Dolar kurunun gevşememesinin yarattığı tedirginlik, İMKB'nin dün işleme açık olan Avrupa borsalarından negatif yönde ayrışmasına neden oldu. Gün içinde 51.000 -51.700 seviyeleri arasında bir seyir izleyen Endeks günü 74 puan yükselişle 51.341 seviyesinden tamamladı. Gün içinde 52.050 ara direnç seviyesinin geçilmesi durumunda endeksin 52.250 ana direnç seviyesini test etmesi beklenmelidir. 52.250 ana direnç seviyesinin geçilmesi durumunda ise yükselişin ivmelenerek 53.250 ana direnç seviyesini hedefleyeceğini düşünüyoruz. Ayrıca 52.050 ara direnç seviyesinin geçilememesi ve tepki satışlarının etkili olması durumunda endekste 51.700 seviyesi destek olarak test edilecektir. 51.700 ara destek seviyesi altında ise ilk aşamada 51.350 pivot destek sonrasında 51.000 pik destek seviyeleri takip edilecektir. zir. yat. uleen
)
PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
bu tip senetlerde beklentiye göre hatreket etmem. teknik gereği kısa takılır ve karla çıkmaya çalışırım. Uzun taşıdığım olmamıştır bu güne kadar...yüzde 5 karla çıkarım diyelim...asa670892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın üstadım elimde 11000 lot kadar etyat var.yüksekten almıştım maliyetimi 1,06 ya düşürebildim ancak.Bu kağıttaki beklentiniz nedir öğrenebilir miyim?? Operasyon yedikten sonra toparlanması zor olur ama ufukta bişeyler var mıdır ???
Yorum
-
Erzurumlu bi davete gitmiş.Davette... kuzular, oğlaklar içkiler ,saz-söz o biçim eylence.yani hiçbir kusur yokmuş.davetten dönünce sormuşlar... nasıldı davet iyimiydi diye.Erzurumlu cevap verir.Gardaş bene davette çay bile demediler (yani çay bile içirmediler) demiş.
Yorum
-
SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.Tnaaa28 düşeceksin şimdi motordan.kaskta yok kafandaSÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.Tnaaa28 düşeceksin şimdi motordan .bak kaskında yok
kötülere bişey olmaz...
hoş bulduk hocam kolay gelsin...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoş geldin...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu tip senetlerde beklentiye göre hatreket etmem. teknik gereği kısa takılır ve karla çıkmaya çalışırım. Uzun taşıdığım olmamıştır bu güne kadar...yüzde 5 karla çıkarım diyelim...
Tmm anladım teşekkür ederim.Hayırlı günler dilerim..
Yorum
-
tpsor
bjkas bir kıpırdama varMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
efekent hocamızın ntholünü göz ardı etmeyin o benim gibi boşuna yazmaz :
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
akşam tek atış yaptık ya bakalım. hayırlısı. okuyan az. buda güzel.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefekent hocamızın ntholünü göz ardı etmeyin o benim gibi boşuna yazmaz :
)
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
okuyanın az olmasını bende beğeniyorum...:081: yani kendimden bahsediyorum...EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakşam tek atış yaptık ya bakalım. hayırlısı. okuyan az. buda güzel.
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
Yorum